Ana içeriğe geç

Finansman Ve Kredi

Paradan Nasıl Para Kazanabilirim?

BaşlatanneverbackdownYayınlandıYorum3

İlk mesaj
BAĞLAMBağlamı değerlendir

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yazar ve içeriğin bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı12 katkı
Profil alanıMühendis
Profil konumuGaziantep, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Arkadaşlar bir işim var ve sabit gelirim var, bu geliri harcamıyorum ve gelecekteki girişimlerim için birikim yapıyorum ancak bu parayı vadeli mevduat gibi sistemlerle kullanmak istiyorum. Boş boş durmaktansa gelir sağlasın bana. Yani banka'dan vs para kazanmak istiyorum. Bildiğiniz metodlar var mıdır?
No limits.
No rules.
No fear.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 2Profil alanı DanışmanlıkProfil konumu Bursa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Girişimleriniz için biriktirdiğiniz parayı bankaya yatırıp bankadan faiz kazanmayı düşünmeniz yapacağınız en büyük hata olur. Uzun süre birikim yapacaksanız ev veya arsa yatırımı yapabilirsiniz. Paradan para kazanmak faiz ya da forex benzeri genelde girenlerin kaybettiği sistemlerle olur. Para ile mal alın maldan kazanın :)

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 43Profil alanı GıdaProfil konumu Tekirdağ, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Borsa var ama tecrube sahibi olmak gerekir.Ac gozlu olunmaz ise her ay 1000-1500 tl kazanabilirsiniz.30.000 - 40.000 tl ise.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Gyda
Yazar bağlamı

Topluluk katkısı 546Profil alanı EmlakçıProfil konumu Antalya, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Hocam mesela ben Antalya da emlak işi yapıyorum.Madem nakit paran var yaşadığın şehirde acil nakite sıkışan kişileri araştır onlardan nakit alabilirsin.En az 20 lira ko**** satabilirsin.Tabi zamana yayman gerekebilir o rakam için ama satarsın.Önemli olan evi güzel yakalamak

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet