Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ambalaj Üretimi

Başlatanekb34Tarih26/01/2016 17:42:02Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
ambalaj üretimi konusunda ( poşetler , torbalar , gıda ambalajları, etiketler, vakum ambalajları vs gibi ürünler ) iş kurmak isteyenlerle veya bu üretimi yapan makinelerin imalatını ( özellikle fleksografik baskı makinesi ve çok katlı ekstruderler / ki ülkemizde çok az sayıda firma tarafından üretilmektedir ) yapmak isteyenlerle birlikte çalışabilirim veya halen bu sektörde çalışanlar ile makinelerinin geliştirilmesinde , ürün yelpazesinin genişletilmesi içinde çalışabiliriz . bu sektördeki 30 yıllık tecrübemi, ayakları yere basan projelerde birleştirebilirsek her iki taraf içinde kazançlı bir iş olacağını düşünmekteyim. konuyla ilgilenenlerin mesajlarını bekliyorum. Herhangi bir şehirde olabilir. herkese bol kazançlar dilerim.
saygılarımla ;

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye7 yazı
Ben plastik enjeksiyon isi yapiyorum fakat bu aralar ambalaj isine vok kafam takiliyor.Bu is icin ilk etapta ne kadar sermaye gerekiyor ve bu iste pazariniz varmi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye29 yazı
MERHABA,

BİZ AİLE OLARAK PLASTİK AMBALAJ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUZ.BASKI,BOYA,BODONOZ,KESİM,MATBAA HER ALANDA ÇALIŞAN AKRABALARIMIZ VAR.
BEN AİLENİN YENİ MEZUN BİRİSİ OLARAK, ARTIK KENDİMİZ KENDİMİZE ÇALIŞMAYI ÖNERDİM.BUNUN İÇİN DE ADIM ATMAK İSTİYORUM.DIŞ TİCARET MEZUNUYUM VE PAZARLAMA KONUSUNDA DA BİLGİ SAHİBİYİM.AKLINIZDA FİKİR VARSA BENİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.YOKSA BİLE FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPABİLİRİZ.

kuzey.kby@gmail.com
Dış tüccar

FEDAKARLIK YOKSA, ZAFER DE YOKTUR.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye21 yazı

pazarınız var mı ambalajda mesaj beklıyorum
denizcan

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
Üye248 yazı
Market poşeti pizza kutusu , strafor kebap kutusu müşterim var avrupada ilgilenen arkadaşlar mail atabilir
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
selam
60cm uzunluğunda esnek kırılmaz bir tarafı ince birbirine geçirebileceğimiz yada araya 4 lü çatal ko**** birleştirebileceğimiz plastik ve başka bir malzemede olabilir 1cm çapında çubuklar yaptırmak istiyorum. araba, balon vs oyuncak modelleri için
arkadaşlar nekadar sipariş vermem lazım ve ürettirebileceğimiz bir yer bilen varmıdır..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Typ
Yeni Üye12 yazı
Merhaba İşletme İsim tabela İşi yapılabilirmi imkanımız var ise PLEKSİ VEYA BENZER SAYDAM malzemeden harf alabilirmiyim toptan yardımcı olabilirmisiniz tabelacık konusunda _?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye16 yazı
Sayın rexcespet ; tabela işi ile ilgili bir bilgim yok malesef.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye20 yazı
strafor paket kapları yapa biliriz ayrıca strafordan ola bilecek akla gelen her nevi paket ve anbalaş ürünleri yapa biliriz düşünen olursa strafor üretim firmamıza işletme sermayeli ortakta alabilirim ilgili arkadaşlar ulaşa bilirler iyi günler dilerim 05324152717
Yavuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye99 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - atlantissove@hotmail.com
strafor paket kapları yapa biliriz ayrıca strafordan ola bilecek akla gelen her nevi paket ve anbalaş ürünleri yapa biliriz düşünen olursa strafor üretim firmamıza işletme sermayeli ortakta alabilirim ilgili arkadaşlar ulaşa bilirler iyi günler dilerim 05324152717

Detaylı bilgi verirmisiniz...

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Mühendis
Yeni Üye20 yazı
cepten ulaşa bilirsiniz eps strafor fabrikası bir cok ürün var yapıla bilecek bu sektörle ilgili makina parkurum var .
Yavuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici