Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Türkiye Sadece 10 Firmanın Yaptığı Bir İşe Ortak

BaşlatanhakfiTarih21/01/2016 00:09:55Yorum38

İlk mesaj
Yeni Üye65 yazı
temel olarak 10 yıldır,yanlız olarak 5 yıldır yürüttüğüm işime ortak arıyorum,,dünyada eşi olmayan fiyat etiketi imalatı yapmakla birlikte,market,şarküteri,kasap vs. gibi işletmelerde hem yasal olarak hemde fiyatlandırma mecburiyeti taşıyan onlarca sektöre hitap eden birçok satış destek ürünlerinin satışını yapmaktayım,egede zincir marketlerle çalışıyorum ama yanlızlıktan koşturamıyor insan..kar marjının oldukça yüksek ve bilinmeyen bir sektör olması sebebiyle
oldukça önü açık bir iş,düşününki ülkemizde bu işi yapan on firma ancak var,,elinizdeki malzemenin kokma ,bozulma derdi yok,,çeki,senedi vs.yok,ayrıca piyasaya henüz yanlız olmamdan dolayı süremediğim eşi benzeri olmayan iyi para kazandıracak ürünlerde var, anlaşabileceğim bir ortak bulursam birlikte kazanırız inşaAllah.iş izmirdedir,.....lütfen bilği isteyen arkadaşlar telefonla ulaşmaları detaylı bilği almaları açısından daha sağlıklı olacaktır..05554329757

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Yeni Üye25 yazı
Detaylı bilgi alabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler. syaglioglu@mynet.com.tr
ANKO PAZARLAMA
0530 073 90 04
ANKARA / TÜRKİYE

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
detaylı bilgi alabilir miyim lütfen? frkbtn@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye18 yazı
detaylı bilgi alabilirmiyimürün çeşidi ve fiyatı varsa. yasinyalci@gmail.com
Dünyadan son ayrılan ışıkları söndürsün

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye43 yazı
Tekirdag is hakkinda bilgi almak istiyorum.Tesekkurler.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
detaylı bilgi alabilirmiyim yasinyalci@gmail.com
dünyadan son ayrılan ışıkları söndürsün

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye18 yazı
Sn Hakfi ,

Uzun yıllar Perakende sektöründe görev yapmış biri olarak , Etiketlendirme / Fiyatlandırma hususunun ne kadar önemli olduğunu çok iyi bilmekteyim ,

Detaylı Bilgi Alabilirsem Sevinirim

dse@europe.com

D.S.E

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye3 yazı
Detaylı bilgi alabilir miyim? /izmir
vetay73@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye94 yazı
Detaylı bilgi alabilirmiyim- Denizli

eykaonline@hotmail.com

özel mesajdanda yazabilirsiniz.

İman camilerde, silah korkaklarda, para cimrilerde, karar zayıflarda olursa bu iş yürümez . Hz. Ebu Bekir

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Üye153 yazı
birader bu kadar kendine güveniyorsun işi anlat sen sadece malzemeyi ver bizde farklı illerde satalım
1 e 100 kazan?

ben insanları anlamıyorum neden aman benden başka kimse is yapmasın kaprisindeler?

sen birine bir kapı açarsın Allahta sana 100 kapı açar.
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!!
enucuzfiber.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Üye151 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lacivertmurat
birader bu kadar kendine güveniyorsun işi anlat sen sadece malzemeyi ver bizde farklı illerde satalım
1 e 100 kazan?

ben insanları anlamıyorum neden aman benden başka kimse is yapmasın kaprisindeler?

sen birine bir kapı açarsın Allahta sana 100 kapı açar.

Adam saklamamış ki arkadaşım. Sen de yattığım yerden her şeyi yapayım derdindesin.
https://www.facebook.com/mudano.ekipman

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye65 yazı
detaylı bilği için lütfen telefonla ulaşın,,telefonla bilği yeterli olmayacaktır,yüz yüze görüşmek daha yararlı..05554329757

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye65 yazı
Buraya sıkça giremediğim için ilgilenen kardeşlerimizin telefonla ulaşmaları daha verimli olacaktır...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye177 yazı
özelden mesaş atmanız mümkünmü

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Üye286 yazı
detayli bilgi verirmisiniz manisa bayiligi almak isterim sabutay@msn.com
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye4 yazı
Global Net Teknoloji Dan. İhr. San.
Türkiye'nin her iline Franchising ve bayiliklerimiz verilecektir. Mevcut çalıştırdığımız aylık net karı 12-25 Bin TL olan bölgelerimizde franchising kapsamında uygun görülen başvuru sahiplerine çalışır durumda devredilecektir. İkinci el ve sıfır spot , e ticaret piyasasında krizden etkilenmeyen, hali hazırda yüksek kar ile faaliyet gösteren hazır bir işin sahibi olmak isterseniz, bize ulaşınız. Tüm eğitimler tarafımızdan verilecektir. Çalışan aktif ciro yapan bölgenin Franchising ve bayilik ücreti, bölgenin net karının 12 katıdır ki hızlı yayılma politikamız gereği düşük tutulmuştur(Normal değeri X 240 Ay). Franchising bedeli maximum 6 ayda size geri dönmektedir. Franchising bedeli bölgeye göre ve çalışan bölge olup olmadığına göre 5.000 Usd ile 35.000 Usd arasındadır. İnternetteki yalan dolan ilanlarla alakamız yoktur. Gelin yerinde görüp, inceleyin ve değerlendirin. Başvuru sahiplerinde ilk başvurular önceliklidir. Krizden etkilenmeden sürekli büyüyen gelecek vadeden ve hali hazırda aktif yüksek ciro ve yüksek kârı olan bir işiniz olsun derseniz bize ulaşınız.

Global Net Teknoloji Dan. İhr. San.
Franchising Direktörü
Yücel Günden
+90 555 995 1339
info@ikincielspot.com
yucelgundem@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er