Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Seyyar Kokoreç İşi. .

BaşlatanrundayTarih15/01/2016 23:07:03Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
merhaba abilerim ben 23 yaşında gencim sizin hayatta ki tecrübelerinize dayanarak önerileriniz benim için çok değerli olacak..

evet 23 yaşında gencim evden ayrıldım mesleğim yok bişeyler yapıp başarmak istiyorum kendimi paramı kazamanmak herkes gibi bi süre salma tavuk yumurta işi yapmayı düşündüm dedemin müstakil evinde sonradan bunu pazarlama işi beni hayli yordu 50 100 tavukla başlamak istiyordum önümü görerek

şimdi sanayinin girişinde bi kokoreç tezgahı açmayı düşündüm seyyar orada birisi vardı bırakmış bana bunu önerdiler kafama çok yattı ama bu nerden alınır bi şiş kaç para hiç bi bilgim yok yada

yine sanayide midye satmayı planlıyorum bu ikisi üzerine çok kuruldum çünkü sanayilerde içki içen insan çok olur bilirsiniz hatta oraya içmeye bile gelirler sizlerinde değerli fikirlerini almadan rahat edemiycem

bu arada izmirde yaşıyorum, saygılar

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye7 yazı
Merhaba, Forumu araştir, aradığın sorulara bir çok cevap var. Başarılar.
|#831;#839;c#831;#839;*#831;#839;#831;| #839;#831; Bize heryer Trabzon

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Erman61
Merhaba, Forumu araştir, aradığın sorulara bir çok cevap var. Başarılar.

sağolun çok paylaşımcı ve yardım sever birisiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı

başlangıç için yapılabilir zamanla geliştirirsin.

Yerleşim ABD / XMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
yok mu önerisi tavsiyesi tecrübesi olan biri hiç bu işlerle alakalı,

Üye107 yazı
işin yasal yollarını araştır ki sonra başın ağrımasın, sonra bırakan neden bırakmış onu öğren içki içen bol diyorsun öyle olunca ekstra başka şeylerde satarsın ama belası olur mu olmaz mı iyice artı eksileri ile bir kağıda yazıp bak sonra yapanları bir iki gün izle gözleme al sonra git konuş iş hakkında iyice fikir sahibi ol ondan sonra yap
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye177 yazı
koreci balıkesir göbel den toptan alabilirsin..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - atknkcc
işin yasal yollarını araştır ki sonra başın ağrımasın, sonra bırakan neden bırakmış onu öğren içki içen bol diyorsun öyle olunca ekstra başka şeylerde satarsın ama belası olur mu olmaz mı iyice artı eksileri ile bir kağıda yazıp bak sonra yapanları bir iki gün izle gözleme al sonra git konuş iş hakkında iyice fikir sahibi ol ondan sonra yap
teşekkür ediyorum evvela yorumun için dediğin gibi bakıcam o adam niçin bırakmış midye içinde bi kaç kişi yardımcı olurum dedi alım için sanayide de çevresi geniş olan sevilen içkici bi abimiz var tekel büfesi olan onun önünde sat dediler oraya içki içmeye geliyolar ve baktım para kazanmaya başladım dükkan tutup yine midyeye devam edip aynı zamanda çiğ köfte satmayı düşünüyorum, fabrikada çalışıp senelerce tırmalamak istemiyorum..

Üye110 yazı
İşleri birbirine fazla karıştırma,çiğ köfte,kokoreç,midye,içlerinde en zoru çiğ köftedir,şöyle ki çiğ köftenin ıvır zıvırı çoktur,(göbek,roka ,maydanoz,nane,limon,domates,)Bunlar özellikle kışın çok pahalıdır,özellikle göbek tanesi 5 tl ye kadar çıkar ,kokoreç daha güzel,domates,biber,kekik,pul biber,ekmek,işi bitirirsin,yanında midye satabilirsin,midyeye fazla bel bağlama,fazla çeşide girme,tek kalem mal sat,daha iyi yoğunlaşırsın,Taze sarılmış kuzu kokoreçi çok lezzetlidir,diğerlerinden biraz maliyeti fazladır.İşin rast gitsin kardeşim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ycl68
İşleri birbirine fazla karıştırma,çiğ köfte,kokoreç,midye,içlerinde en zoru çiğ köftedir,şöyle ki çiğ köftenin ıvır zıvırı çoktur,(göbek,roka ,maydanoz,nane,limon,domates,)Bunlar özellikle kışın çok pahalıdır,özellikle göbek tanesi 5 tl ye kadar çıkar ,kokoreç daha güzel,domates,biber,kekik,pul biber,ekmek,işi bitirirsin,yanında midye satabilirsin,midyeye fazla bel bağlama,fazla çeşide girme,tek kalem mal sat,daha iyi yoğunlaşırsın,Taze sarılmış kuzu kokoreçi çok lezzetlidir,diğerlerinden biraz maliyeti fazladır.İşin rast gitsin kardeşim.
şimdi şöyle ya midye satıcam yada kokorece giricem öyle planlıyorum midyeye fazla bel bağlama demende beni korkuttu çiğ köfte olayını biraz daha ilersi için düşünmüştüm dükkan acçıp ucuza bi yerden toptan alabilirsem direk orda satayım dedim ve kokorecin bağını 100 liraya satıyolar araştırdım birde izmirde genelde domates koymazlar sadece kimyon pul biber vs.
cevapladıgın için sağol

Yeni Üye27 yazı
İyi günler biz kokoreç işi yapıyoruz. Balıkesir malı uykuluklu kokoreçin bağını 50-55 liraya alıyoruz ortalama 17-20 ekmek çıkıyor. İlk olarak bence bi kokoreççinin yanında işe gir 1 ay kadar çalış ama herşeye dikkat et Nasıl yapıldığını öğren sonra kendine bi tezgah alırsın, yaparsın kokoreçini. Yanına midye ve açık ayranda koyabilirsiniz tutar yani. Hayırlısı olsun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mestoremre
İyi günler biz kokoreç işi yapıyoruz. Balıkesir malı uykuluklu kokoreçin bağını 50-55 liraya alıyoruz ortalama 17-20 ekmek çıkıyor. İlk olarak bence bi kokoreççinin yanında işe gir 1 ay kadar çalış ama herşeye dikkat et Nasıl yapıldığını öğren sonra kendine bi tezgah alırsın, yaparsın kokoreçini. Yanına midye ve açık ayranda koyabilirsiniz tutar yani. Hayırlısı olsun

Bak en güzel yorumu mestoremre yapmış.
Sen hiç bilmediğin bir işe giriyorsun, mal alıp satmıyorsun dikkat et. Gıda işleyip satacaksın, lezzetli ve temiz olacak ki gelen bir daha gelsin. Ben her yerde kokoreç yemem mesela, var burada sanayide bir abimiz, devamlı ondan yeriz, bir kere başka yerden yedik, pişman olduk. Bu tecrübeler kulağına küpe olsun. Bekarsın sanırım, aile kurmadan evvel bu şekilde bir kaç ay az para kazansan dahi çalış bir yerde, bak gör tecrübe et. Sonra istediğin yerde açarsın tezgahını.
Allah utandırmasın, hakkında hayırlısı olsun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye114 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - abugraok
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mestoremre

Bak en güzel yorumu mestoremre yapmış.
Sen hiç bilmediğin bir işe giriyorsun, mal alıp satmıyorsun dikkat et. Gıda işleyip satacaksın, lezzetli ve temiz olacak ki gelen bir daha gelsin. Ben her yerde kokoreç yemem mesela, var burada sanayide bir abimiz, devamlı ondan yeriz, bir kere başka yerden yedik, pişman olduk. Bu tecrübeler kulağına küpe olsun. Bekarsın sanırım, aile kurmadan evvel bu şekilde bir kaç ay az para kazansan dahi çalış bir yerde, bak gör tecrübe et. Sonra istediğin yerde açarsın tezgahını.
Allah utandırmasın, hakkında hayırlısı olsun.

% 100 tam isabet daha söyleyecek birşey bırakmamışsınız bravo teşhis on numara

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için , benim için çok önemli her bi söylediğiniz fikir önerilere her zaman açığım, bi yerde girip çalış demişsiniz ama öyle gireceğim bi pozisyon yok yani şuan için bi tanıdığımın tecrübesi varmış kokoreç işinde beraber bi süre ortak yaparız dedi sen öğrenesiye kadar , çok kuruldum bu kokoreç işine biriside araba ayarlıycak inşallah baktım oluyor yanında da midye satıcam ve 30 liraya alırız dediler kokoreçin bağını manisadan geliyormuş adam bu tarafta dağıtıma geliyomuş hergün işimi temiz ve insanları memnun etmek adına elimden geleni yapıcam yanında ayran şalgam bi kaç kişisel işlerim var bi kaç gün en geç önümüzde ki hafta içi başlıcaz sizleride bilgilendiricem

Üye1714 yazı
Küçük bir arabayla satış yapanlardan Sedat Bakar, "Geceleri yaklaşık sekiz saat satış yapıyorum. Ve bana günlük 300 ile 400 lira arasında net kâr kalıyor. Bu sayede kendime araba, ev ve bir dükkan almayı başardım. Yaptığım işi çok seviyorum" diyor.

Kaynak: http://www.patronturk.com/kokorec-en-karli-isler-arasinda-yer-aliyor-307h.htm
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik