Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Süper Bir İş '' Uydu İnterneti ''

BaşlatanabidalTarih14/09/2008 13:55:43Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
UYDU İNTERNETİ hiç bir ara baglantı olmadan internete baglanmamızı saglayan bir ağ sistemidir.internete baglanmamız için ne telefon hattına nede ADSL hattına gerek vardır yani kablolu sisteme gerek duyulmamaktadır.EVET bu şekilde 2 kere vergi ödemekten kurtulacagız.ÖRNEK olarak evinizde bilgisayar işyerinizde veya ofisinizde bilgisayar varsa bir tane uydu interneti almanız yeterli olacak cünkü internete baglanmanızı saglayacak cihaz aynı cep telefonu gibi seyyar olacak eve gidince evde işyerine veya ofisise gidince ofisinizde internete girebileceksiniz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye1359 yazı
veri gönderimi nasıl oluyor..telefona bağlı diye biliyorum.. ayrıca masrafları/kurulum vs çok pahalı...
hava şartlarından da etkileniyor...
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye194 yazı
nasıl olacak bu iş.bu seyyar cihaz kaç ytl.ayrıntıları yazarmısın

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye6 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akdeniz9967
DÜŞÜNCENİN AKIŞ YÖNÜ HÜR İRADE İLE BAĞIMSIZDIR...

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Yleti?imci
Üye148 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - by_cevher
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akdeniz9967

Yerleşim Türkiye / YZMYRMeslek Ö?renci
Üye195 yazı
Arkadaşlar ben kıbrıstan yazıyorum burada kktcell ekim ayı içerisinde 3G teknolojisiyle internet hizmeti vermeye başlayacak. Biraz argo tabirle manyak birşey. Ufacık bir bağlantı kiti ile süper bir hızla çok ucuza ve cep telefonun çektiği her yerden rahatlıkla nete girebiliyorsunuz. Yani bu tür bir sektöre yatırım yapacaklar mutlaka 3G nin gelişimini takip etsinler. Buradaki mevcut bütün intyernet işi yapan firmalar şimdi batmamanın yollarını arıyorlar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynternet
Üye1714 yazı
3G nin kullanım ücreti çok pahalı. Uydu interneti yıllardır varolan birşey zaten.

Kimin hesabından alacak internet bağlantısı ? Havada dolaşan signallerden mi çekecek yani ? sanmıyorum
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Editör5590 yazı
3G nedir bilmiyorum , ancak eskiden beri var olan uydu internetini kullanabilmek için 5milyardan fazla bir para harcamak gerekiyor. Dağ başındaki tarımsal üretim yerlerine kamera görüntü aktarımı için kullanıbilecek yegane sistem olan uydu interneti eskiden beri var. Barakuda denen bir uydu sistemi.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye71 yazı
sayın deploy veri gönderimi baz istasyonlarıyla oluyor suanda turkcell veya vodafone gibi şirketlerle diyaloga girmak üzereyiz telefona gerek yok seyyar modem aracılığı ile istediğiniz bilgisayarda internete girebileceksiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye71 yazı
uydu interneti bazı ülkelerde kullanılmaktadır bazı arkadaşlara danıştım bu uydu interneti türkiyede de kullanılıyormuş ama ben hiç karşılaşmadım yaklaşık 5 seneden beri internet işindeyim ama ne duydum ne de gördüm türkiyede ama başka ülkelere yaptığım ziyaretler sonuçu bu sistemi gördüm tanıdım kullandım ve bu sistemi türkiyede yapmayı düşünüyorum suanda turkcell ve vodafone şirketleri ile diyalog içindeyiz.tabiki bu şirketi kurmak cok masraflı.calışabileceğim güçlü ortaklar arıyorum türkiyenin internet devi olmaya devam edeceğim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf