UYDU İNTERNETİ hiç bir ara baglantı olmadan internete baglanmamızı saglayan bir ağ sistemidir.internete baglanmamız için ne telefon hattına nede ADSL hattına gerek vardır yani kablolu sisteme gerek duyulmamaktadır.EVET bu şekilde 2 kere vergi ödemekten kurtulacagız.ÖRNEK olarak evinizde bilgisayar işyerinizde veya ofisinizde bilgisayar varsa bir tane uydu interneti almanız yeterli olacak cünkü internete baglanmanızı saglayacak cihaz aynı cep telefonu gibi seyyar olacak eve gidince evde işyerine veya ofisise gidince ofisinizde internete girebileceksiniz
Arkadaşlar ben kıbrıstan yazıyorum burada kktcell ekim ayı içerisinde 3G teknolojisiyle internet hizmeti vermeye başlayacak. Biraz argo tabirle manyak birşey. Ufacık bir bağlantı kiti ile süper bir hızla çok ucuza ve cep telefonun çektiği her yerden rahatlıkla nete girebiliyorsunuz. Yani bu tür bir sektöre yatırım yapacaklar mutlaka 3G nin gelişimini takip etsinler. Buradaki mevcut bütün intyernet işi yapan firmalar şimdi batmamanın yollarını arıyorlar.
3G nedir bilmiyorum , ancak eskiden beri var olan uydu internetini kullanabilmek için 5milyardan fazla bir para harcamak gerekiyor. Dağ başındaki tarımsal üretim yerlerine kamera görüntü aktarımı için kullanıbilecek yegane sistem olan uydu interneti eskiden beri var. Barakuda denen bir uydu sistemi.
sayın deploy veri gönderimi baz istasyonlarıyla oluyor suanda turkcell veya vodafone gibi şirketlerle diyaloga girmak üzereyiz telefona gerek yok seyyar modem aracılığı ile istediğiniz bilgisayarda internete girebileceksiniz
uydu interneti bazı ülkelerde kullanılmaktadır bazı arkadaşlara danıştım bu uydu interneti türkiyede de kullanılıyormuş ama ben hiç karşılaşmadım yaklaşık 5 seneden beri internet işindeyim ama ne duydum ne de gördüm türkiyede ama başka ülkelere yaptığım ziyaretler sonuçu bu sistemi gördüm tanıdım kullandım ve bu sistemi türkiyede yapmayı düşünüyorum suanda turkcell ve vodafone şirketleri ile diyalog içindeyiz.tabiki bu şirketi kurmak cok masraflı.calışabileceğim güçlü ortaklar arıyorum türkiyenin internet devi olmaya devam edeceğim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz