Üye Toplam 146 yazı |
| ||||||||
| zzaxiss Üye Toplam 385 yazı | 30/12/2015 : 11:00:39 180 bine / 800 kira desek : kira çarpanı 225 ay demektir gayet mantıklı bulabilirseniz daha düşük kira çarpanlı yer bulabilirseniz daha iyi olur. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| ladida Yeni Üye Toplam 6 yazı | 30/12/2015 : 11:37:52 Ladida Tekstil Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil | ||||
| reyhoustaaa Yeni Üye Toplam 50 yazı | Bence yapılır ama ödemelerde sıkıntı yaşamakta olası bundan 15 sene önce yapılamazdı tabiki ama şimdi kiraya gelen kişi çok rahat takibe alabilir işinizi yürütebilir ödemelerinizi internetten alabilirsiniz ama bir kiradan 800 tl beklemek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum sanki o fiyata iş kurulsa daha fazla kazanılabilir miş gibi gelmiyorda değil. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnternet | ||||
| mirliva Yeni Üye Toplam 39 yazı | 30/12/2015 : 16:57:55 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Hukukçu | ||||
| mestoremre Yeni Üye Toplam 27 yazı | 31/12/2015 : 00:48:07 Bahçelievler'de yaşıyan biri olarak diyorum emin olun Bahçelievler'e yatırım yaparsanız yakın vadede karşılığını görürsünüz. Şuan çok hızlı bi şekilde gelişiyor. Ve Bahçelievler'in hangi mahallerinde baktığınız evler ? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf | ||||
| zzaxiss Üye Toplam 385 yazı | 31/12/2015 : 10:07:36 kira geliri , düzenli bir kiracı bulduğunuzda çok keyifli amma velakin birde benim ve ailemdeki akrabalarımın başına gelen gibi talihsiz bir kiracı gelirse o zaman eziyet olur ve lanet olsun der evinizi zararına satar gidersiniz bu yüzden kira beklentiniz varsa hiç olmazsa sıkıntı yaşadığınızda uğraşmanızı kolaylaştırması açısından kendi oturduğunuz şehirde yapmanız biraz daha mantıklı ve ev yerine dükkan yatırımı yapmanız kira gelirir için daha avantaj çünkü kira gelirinizin yaklaşık 1.5 aylık kısmını gelir olarak ödüyorsunuz ama dükkanda bu vergiyi stopaj olarak dükkanı kiralayan kişi veriyor, ayrıca konutunuzu kiraladığınız zaman zarar gören demirbaş ( kombi vs...) size ait ama dükkanda tüm demirbaş kiracınıza ait olacağı için o masraftanda kurutluyorsunuz. amacınız kira geliriyse siz bence önce kendi yaşadığınız yerde bütçenize uygun dükkan-ofis fiyatlarını ve kiralarını detaylı olarak inceleyin sadece internette yazan fiyatlara bakmayın çünkü bende evimi kiraya verirken kira bedelini 1500 yazıyorum ama duzgun bırıyse 1250 den veriyorum ( örnek olarak) yani yazılanla gerçekleşen aynı olmuyor. eğer bulunduğunuz bölgede 200 ay kira çarpanı altında bir dükkan bulursanız kaçırmayın derim, esasında gerçek yatırımcı için geri dönüş düresi max 10 yıl olamlıdır yani kira çarpanı 120 ay olmalıdır ( karlı bir yatırım olması için) ama bu 120 ayda kendini amorti eden ev-dükkan artık çok çok zor bulmak. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| zzaxiss Üye Toplam 385 yazı | 04/01/2016 : 14:50:22 kiracıyla uğraşmak apayrı bir dert eski bir kiracım 3 sene problemsiz oturdu sonra karsıyla boşanmış üzerinde hiçbir şey yok 4 ay takıp kaçtı mahkemeye versem herifin üzerine hiç bir kayıtlı mal yok babasının dükaknında çalışıyor resmiyette işsiz anlayacağın dolandırıcılığa sarmış yapcak bişi yok. Allah hayırlı kiracı versin kafanız nasıl rahat edecekse o şekilde yatırım yapın mümkün mertebe borçlanmayın elinizde ne varsa onla yatırım yapın. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||
| serdarcik Yeni Üye Toplam 53 yazı | 04/01/2016 : 15:20:01 turistik bölgelerde esyalı olarak tatilcilere yaz sezonunda aylık haftalık kiraya verilebilir. ilerleyen yıllarda müsteriniz artar cevreniz artar, sezon boyu dolu gecersiniz, haftalık 1000 tl kiraya verseniz, aylık 4000 yapar. 6 ay *4000= 24000 senelik yapar. 12 aylık kiraya verirseniz min 12 000 tl senelik yapar. serdar Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Turizm | ||||
| naimkaleli Yeni Üye Toplam 44 yazı | Kira için mal mülk almanızı hiç tavsiye etmem .Kiracı ile uğraşmak başka bir dert problemdir.Çünkü karşınıza bir sefer kötü bir kiracı çıksa aldığınıza alacağınıza bin pişman olursunuz.Kiracısından dolayı malını mülkünü satan bir çok insan var piyasada., Birde İstanbulda ve Türkiye genelinde kira çarpanı hesabuından çok mülkün bulunduğu yere bakınız.Çünkü kiracı eski ve kirası çok düşük olabilir.Artık eskisi gibi o 10 yıllık çarpanlar geçti.Şu an dükkanlarda iyi bir yeri 20 yıllık yani 240 çarpndan aşağı bulmak zor.Eğer daha aşağı ise geçekten iyi demektir.Ama tavsiyem bu rakamın altında ise muhakkak yerini araştırınız.Çünkü kira geliri çok düzgün bir gelir olduğu için kiracısı ile problemei olmayanın gerçekten başka bir planı yoksa kurumsal kiracılı bir yerini satmayı düşünmez. Yerleşim : Türkiye / Karabük | Meslek : Yöneticilik | ||||
| saban25102 Yeni Üye Toplam 49 yazı | 08/01/2016 : 14:51:32 Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Ticaret | ||||
| samettpc Yeni Üye Toplam 22 yazı | 09/02/2016 : 11:57:46 Türk halkı işte daire alayım kiraya vereyim. Bence farklı iş kur 180 bin daire alsan 800 kiradan 18 senede dairenin parasını çıkaracak ha istediğin zaman satarsın tabiki ama bence 180 bine ev alıp her ay 800 1000 beklemek bence mantıksız Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Öğrenci | ||||
| dejavu24 Üye Toplam 116 yazı | 2010 yılında 45 bin tl ye arsa almıştım bana güldüler esnaflar şuan arsaya 220 bin tl veriyorlar.Yine geçtiğimiz sene 163 bin tl ye 1 yaşında daire aldım 650 tl den kiraya verdim. 1 yıldır kira alıyorum.Şuan evimede 195 bin tl verdiler.Ben hayatım boyunca çalışsam 400 bin tl biriktiremem.Var gerisini sen hesapla. lilanet Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : Esnaf | ||||
| seferı Yeni Üye Toplam 43 yazı | 22/02/2016 : 11:18:53 Dejavu haklı bir yıl önce tokiden daire aldim beşbin tl verdim su an kirkbine sattım düşünün Yerleşim : Türkiye / Kocaelı | Meslek : Diğer | ||||
| Arif Vilnius Üye Toplam 181 yazı | Ustam , Beyoglu ( kasimpasada ) arkadasimin insaati var .. Eger ilgilenirsen sana resimleri ve fiyati atayim 230-240 bin istiyor pazarlik tabiki vardir .Birde internetten bakabilirsiniz kasimpasa taksime cok yakin oldugu icin ve degisimde oldugu icin genelde iyi de prim yapan bi bolge. Genelde kiralarda kasimpasada 1000 liranin altinda degildir .Heleki yeni evlerde 1250 ye kadar kiralayabilirsiniz !!! ilginelirseniz bana mesaj atin. Veni Vidi Vici Yerleşim : Litvanya / Vilnius | Meslek : Ticaret | ||||
| croket Üye Toplam 906 yazı | arkadaşlar ben bursadayım emlak gayrimenkul işi yapmaktayım bursada 60.000 tl den başlayan fiyatlarla satılık dairelerim var daireler bursa merkezde olup kiracı sıkıntısı olmayan yerdedir yaklaşık kira geliri aylık 500 tl den başlamaktadır yaklaşık olarak 10 yılda armortsman sağlamaktadır bilgi almak için 0507 952 98 37 arayabilirsiniz ibrahim akman miagayrimenkul.net Yerleşim : Türkiye / Bursa Gürcistan | Meslek : Emlakçı | ||||
| emrenazli Üye Toplam 155 yazı | 29/08/2016 : 18:07:46 Gayrimenkul hala en iyi ve risksiz yatırımdır. Özellikle doğru yönde gerçekleştirilecek arazi yatırımları bi servet kazandırabiliyor. Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var. Kelepir serili Çocuk giyim ürünleri alınır. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Esnaf | ||||
| Natu Yeni Üye Toplam 11 yazı |
Siz istanbul'da uçmuşsunuz arkadaş. Bizim burada 1+1 daireler 80.000 TL 650-700 TL kira getirisi var. Yerleşim : Türkiye / Trakya | Meslek : Danışmanlık | ||||
| UgurOn Yeni Üye Toplam 11 yazı | Soruyu bir başka şekliyle soralım, konutta balon var mı? cevap belirsiz, teknik açıklamalara göre yok ama insanların algısına bakınca var gibi ...https://www.artipara.com/blog/konut-fiyatlarinda-balon-var-mi/ Yerleşim : Türkiye / İstan | ||||
| Araziuzmani Yeni Üye Toplam 5 yazı | Mantıklı Olan Tarla Vasfındaki Arazilere Yatırımdır, Bizim gibi kurumsal firmalar ile çalıştığınız takdirde her zaman kazanırsınız. Özellikle bizim güncel kampanyamız yıllık %30 Kar garantili arazi satıyoruz ve müşterilerimiz ile sözleşme yapıyoruz 366. gün dilerseniz biz size sattığımız yeri %30 Kar'la geri alıyoruz nakit olarak. ''Yatırım Yapacaksan Arsa Al. Arsa Altındır, Üzerine Bina Dikersin Gümüş Olur, İçine Birde Kiracı Koyarsın Teneke Olur.'' -VEHBİ KOÇ- Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Emlakçı | ||||
| mudurnufoto Yeni Üye Toplam 39 yazı | Arkadaşlar , elimizde yatırımlık neredeyse kelepir denilecek şekilde ev ve araziler var, vatandaşlar paraya sıkıştığı için satıyor. Ayrıca 2-3 yıl içerisinde bu bölge Termal yatırımların yoğunlaştığı bölge olduğu için fiyatlar 3-4 kat artacaktır. Geçtiğimiz yıllar bu şekilde oldu. Bana konu hakkında özelden yazarsanız daha detaylı bilgi verebilirim. Yerleşim : Türkiye / Bolu | Meslek : Esnaf | ||||
| Masor07 Üye Toplam 546 yazı | 15/12/2016 : 20:32:40 Hocam ister gayrimenkul al ister farklı bir şey ne alırsan al uygun fiyata al derim.10 liralık malı 10 liraya alırsan kazanamazsın mesele 10 liralık malı 7 8 liraya alabilmek.Prim olarak düşünürsen proje geçecek yerlerden alınmalı Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Emlakçı | ||||
| UgurOn Yeni Üye Toplam 11 yazı | Fiyatların daha da gerileme ihtimali var https://www.artipara.com/blog/emlakta-2017-beklentileri/ Yerleşim : Türkiye / İstan | ||||
| tosyaligo37 Yeni Üye Toplam 4 yazı | pendik de 120 dairelik sitem bitti iskan başvurusu yaptım 2+1 105 m2 ,3+1 135 m2,4+1 dublex 186 m2,6+1 236 m2 400 tl den başlayan fiyatlarımla siz değerli müşterilerini bekler.toplu satışta uygun fiyat la yapılabilir.5 adet dükkan 5000 m2 iki katlı otoparkı mevcut.sabiha gökçe hava limanıyla marmara eğitim araştırma hastanesi ortasında bulunmaktadır.metrya yürüme mesafesinde,yatırımcı yabancı yerli gruplara irtibata geçip satış yapan ilgili arkadaşlara daire başı 10000 tl komisyon verecem.30 adet daire mevcut.5 adet de dükkan.dükkanın birinde şok market kiracıdır.10 yıllığına. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Emlakçı | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||