Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Siz Olsanız Ne Yaparsınız?

BaşlatanAhmet4259Tarih27/12/2015 23:35:38Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
Merhaba arkadaşlar.
Tekirdağ'dan yazıyorum 43 yaşındayım şu an için özel bir şirkette 3000 tl maaşla çalışıyorum.İşim haddinden fazla sitresli.Sorum şu ki elimde 50.000 tl kadar sermayem var Tekirdağ merkeze çok güzel bir oto yıkama yağlama işi açsam diyorum.Kendi işimi yapsam diyorum ayda bana 4000 tl kazandırırmı sizce ne dersiniz.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Yeni Üye50 yazı
Her benzinlikte oto yıkama köpükleme cilalama yer almaya başladığını ve artık piyasada otoparklar dışında harici yapan göremeyeceğinizi farkedeceksiniz ayrıca bu iş için gerçek işlek bir alana ihtiyacınız var ve bence düşük bir maliyetle kurmak zor olabilir belki 2. El makinalar olanilir size tavsiyem kutmayı planladığınız işin 2. Elini araştırın piyasaya bakın 2. El çoksa uzak durmanız tavsiyemdir. Yapmafım böyle bir iş ama filir vermesi açısından paylaşıyorum. Ayrıca bu işi yapanların rakiplere sıcak bakmayacağını unutmayınız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye43 yazı
reyhoustaaa teşekkürler yorumlarınız için

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Gyda
Yeni Üye84 yazı

Stres yapmadan çalışabiliyorsan çalış ama stres varsa kazandıkların ilerde hastaneye gider evini parkın yaptıysan emekliligede çok bir şey kalmadı ise internetten satış gibi bir şeyler düşünebilirsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye54 yazı
Çok iyi söylemiş Suattemurakadasimiz stresli çalışılan is sonunda sağlığınıza olursunuz

Yerleşim Fransa / MontluconMeslek Turizm
Yeni Üye81 yazı
Hocam merhaba,
Oncelikle sunu belirteyim.Suan stresli calistigini belirtiyorsun emin ol kendi isletmeni actiginda suan yasadigin stresin en az 3-4 katini yasayacaksin.Once buna hazirliklimisin onu oturup dusunmen gerek.Hadi bu konuyu astin diyelim.Diger konu girisimde bulunacagin is sektoru.Benim sana tavsiyem suan calistigin firma ne is yapiyor bilmiyorum fakat is kolu guzel ise o firmanin is yukunu alabilecek fason uretim yapabilirsin mevcut firmanin.Tabiki bununda yeterliliklerini saglaman gerek.
Bence bildigin isi yap.Bilmedigin ise giriyorsan ya cok paran olmali batirdiginda kendini uzmemen icin yada gamsiz olmalisin :)
Simdiden hayirli olsun umarim senelerinizi verdiginiz birikiminiz kül olmaz.
*Kağıt* = Hayat

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye43 yazı
Bu değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Koniks ailesinden devamını bekliyorum.Hastalık konusunda arkadaşım çok güzel yakalamış olayı yaş 43 ama şimdiden sağlık problemleri yaşıyorum.Çok kararsızım aslına bakarsanız 70-80 bin tl kadar sermaye zorlayabilirim bence bu paraya yapılacak işler olur diye düşünüyorum.Araba yıkama işi ne ben biraz farklı açıdan bakıyorum.Yani insanlar arabasını yıkamaya getirecek müşteriler için özel bir oda interneti,çayı,kahvesi yani bildiğimiz araç yıkama konseptlerinden farklı olsun bu bize bir artı olarak dönermi acaba ? Bunun haricinde bir sahil kasabasına yerleşmek istiyorum.Şu anda bu yazıyı okuyan arkadaşım beyin fırtınasına katkıda bulunmasını rica ediyorum.ALLAH'a emanet olun.

Yeni Üye11 yazı
abi 3000 tl az para değil kolay kazanılmıyo, ki oto yıkamada 4000 tl kazanacağını hiç düşünmüyorum ayrıca kendi işini yapmanında farklı stresleri vardır. her iş yerinde olan şeyler çekememezlik, başarılı olan kişiyi aşağıya çekme falan filan ama bi arkadaşın dediği gibi fason olarak bildiğin işi yapabilirsin. bu benim nacizane düşüncemdir yinede siz bilirsiniz fakat 50bin tl ile aylık 4 milyar kazanacağınızı hiç düşünmüyorum

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye43 yazı
Cevdet kardeşime teşekkürler.

Yeni Üye1 yazı
Meraba bence bu işe gir kazanirsin işlah
Ömer

Yerleşim Irak / ErbilMeslek Esnaf
Yeni Üye15 yazı
Selamlar;

Oto yıkama işinde en kötü ayınızda takriben 5 bin lirayı yakalayabilirsiniz. Ancak yoğun tempolu ve emek isteyen bir iştir. Eleman almanız kaçınılmaz olacak, güvenilir, temiz çalışan birini işe almalısınız. Personel, dükkan, su, temizlik malzemeleri giderlerini çıkartırsanız, ortalama 4 bin kazanılabilir. Yeri güzel ise elbette. Ücra köşelerde oto yıkama iş yapmaz zira. Aylık 1000 lira fark için, strese, yoğun iş temposuna, suyun verdiği rutubete, akabinde ciğer iltihaplanmalarına, hamallığa değer mi derseniz; Bence değmez... Yine de kendi işim olsun diyorsanız, yapınız tabii ki. Karar sizin,

Sevgiler...

Yerleşim Türkiye / istanbul
Yeni Üye43 yazı
Berkay kardeşime teşekkürler.

Yeni Üye43 yazı
Iraktan yazmış kardeşimiz ömer yorumun için teşekkürler.

Yeni Üye56 yazı
abicim bence hayvancılığı bir araştır.tekirdağ uygun bunun için

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye81 yazı
Hocam merhaba,
Oncelikle sunu belirteyim.Suan stresli calistigini belirtiyorsun emin ol kendi isletmeni actiginda suan yasadigin stresin en az 3-4 katini yasayacaksin.Once buna hazirliklimisin onu oturup dusunmen gerek.Hadi bu konuyu astin diyelim.Diger konu girisimde bulunacagin is sektoru.Benim sana tavsiyem suan calistigin firma ne is yapiyor bilmiyorum fakat is kolu guzel ise o firmanin is yukunu alabilecek fason uretim yapabilirsin mevcut firmanin.Tabiki bununda yeterliliklerini saglaman gerek.
Bence bildigin isi yap.Bilmedigin ise giriyorsan ya cok paran olmali batirdiginda kendini uzmemen icin yada gamsiz olmalisin :)
Simdiden hayirli olsun umarim senelerinizi verdiginiz birikiminiz kül olmaz.
*Kağıt* = Hayat

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye43 yazı
Hayvancılık konusu benimde kafama yatıyor.Ben koyun keçiden anlamam bir arkadaşım bana 70.000 tl ne senede 30.000 tl veririm diyor.O paraya koyun alacakmış karından bana 30.000 tl verecekmiş.Bana biraz abartılı geldi bu kadar karlı bir iş olsa bu işi herkes yapar diye düşünüyorum.Burada bu işi yapan arkadaşlar vardır elbette daha önceki yorumları da okudum dışardan göründüğü gibi değil bence.Ama yapılmayacak bir işde değil.İnsanlarla uğraşacağına hayvanlarla uğraş daha iyi ( SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI )

Yeni Üye59 yazı
Konu hala güncelimi ?
izmirliyim tekstil isi yapiyorum

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye43 yazı
Evet dostum güncel.

Yeni Üye43 yazı
Güncel.

Yeni Üye43 yazı