Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Osmaniye Zeytin Yağ Fabrikası Açmak İstiyorum.

BaşlatanyakupbardakcıTarih21/12/2015 09:08:50Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Değerli arkadaşlar günlük 80.000 kapasiteli bir zeytinyağı fabrikası açmak istiyorum ve yer çalışmasına başladım nasıl bir bölge seçmeliyim? 2. Bana gerekli olan makinalar (marka ) ve maliyetleri ve bu fabrika için gereken şeyler hakkında bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler... 3 teşvik için ne yapmalıyım ne kadarını ala biliyorum bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / OsmaniyeMeslek Kimyager
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye58 yazı
Merhaba
Kısaca söyleyeyim. Makinaları yerli olanları tercih edin hakkı usta (haus)veya polat makina
Yerleşim yerine nekadar yakın veya işlek yol iki üç köyün kesiştiği yol, ilçeye, ile kuracaksanız mustahsilin yolu üstüne olmalı .çok iyi sermayen olmalı makina bina en aşağı 500000 yer 100000 saçmak için lazım 200000 de üreticinin yağını alabilmek için lazım bu paralar yoksa .köy veya ilçenin merkezine yakın biryere kurmaya bak millet kendi evinin yağı için zeytin getirir onu işlersin

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ticaret
Yeni Üye45 yazı
zeytinyağı fabrikası neden arkadaşım mecburen bir kasabada yapacaksın ve en kötüsü dedikodu gazetesi düşünsene kahvede biri senin için prina veya yağ oranı hakkında bişey söylese bittin hevesini kırmak istemem ama ben balıkesir havranlıyım çok satılık fabrika var işi çok iyi araştır parana yazık etme

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar