Yurtdışından alışveriş şeklinin tanıtım için gelen talep üzerine kabaca açıklama yapacağım
En kolay ve hızlı şekilde para kazanabilmeniz için;
www.aliexpress.com hesabı açıyorsunuz.
Örnek Hitap etmeyi planladığımız kitle bayanlar ve botlar olsun;
Aliexpress üzerinden bayan botları seçiyoruz ve en çok satana göre sıralıyoruz;
http://www.aliexpress.com/category/1...edQuery=n&tag=Bütçenize bağlı olarak sıralamada ilk 20 de bulunan tüm ayakkabılardan birer çift 38 numara sipariş ediyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken nokta kargolama metodu "Singapur Post" olması diğer kargo metodları 20-25 iş gününde gelirken Singapur Post garip bir şekilde 6-7 iş gününde getiriyor.
Ayakkabılarımız elimize ulaştığında kalitesinden memnun kaldığınız satıcı ile iletişime geçip kendinizi tanıtıyoruz ve Türkiye'de site adresini vererek ürünleri satacağınızı ve projenizden bahsediyorsunuz, ikna olduğundan size yüksek iskontolar yapıyor ve kargolarınızı daha da hızlı bir şekilde teslim ediyor. Ayrıca yaklaşan çin bayramları ve fabrikaların yoğunluğunu sizinle paylaşarak işinizin sorunsuz ilerlemesinde size yardımcı oluyor.
Gelen ürünleri İnternet siteniz, N11 vb. pazar yeri sayfalarınız, Instagram ve Facebook vb. Sosyal Hesaplarınızda paylaşıp planladığınız reklam bütçesine bağlı kalarak ve doğru reklam konumlamasını gerçekleştirerek ürünlerin tanıtımını gerçekleştirdiğinizde memnun edici sonuçlarla karşılaşacaksınız.
Fiyat ve kar marjı noktasında ise,
Ben ürünlerin nispeten uzun geliş süreleri doğrultusunda olası bir beden uyuşmazlığından doğabilecek sorunlardan yola çıkarak bir hizmet oluşturmuştum.
"Kapıda Deneme" Yine örnek vermem gerekir ise Bot örneğinde müşteri sipariş verdiğinde alış fiyatımın 3 katı bir fiyatlandırma yapıp Müşteriye siparişini 3 ürün gönderip kendi ayağına uygun olan ürünü alıp diğer iki ürünü geri kargoluyordu. Ve bu Kapıda Deneme hizmetini ürün fiyatının %10 u bir ücret ile sunuyordum. Geri gelen iki ürünü ise Kampanya adı altında İnstagramda ve Yakınımda bulunan bir butik aracılığı ile satışa çeviriyordum.
Kabaca Çinden Aliexpress vasıtası ile çalıştığım zamanlardaki çalışma sistemim bu şekilde idi.
İşin yapılış şekline istinaden cevaplayabileceğim tüm sorularınız için iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımla..