Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gürcistan'da Lojistik Firması

BaşlatanloderTarih13/12/2015 11:02:37Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
Merhaba arkadaşlar.

Sizlere bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1.) Gürcistan da lojistik firması kurulumu yapmak istiyorum. Maliyeti ne olur benim için.
2.) Tır almak istiyoruz fakat peşin satılıyor diye biliyorum yani vade olmuyor diye biliyorum buna nasıl çözüm yolu bulabiliriz.
3.) Yük bulma konusun da Gürcüde sıkıntı yaşar mıyız ?
4.) Mafyalar var filan diye duymuştum bunun dogruluk payı ne kadar ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye400 yazı
Arkadasim merhaba,gurcistanda sirket kurmak zor degildir nette arastir gerekli seyler hemen karsina cikar fazla bir maliyetide yoktur,tir fiyatlari elbette turkiyeye gore ucuzdur vade olayini satan kisiyle artik anlasman lazim,yuk bulma konusunda elbette bu ise sifirdan giriyorsun vede gurcu dilini bilmiyorsan sorun yasarsin piyasayi bilmek nakliyede cok onemlidir ve orada herkese kolay kolay guvenme dikkatli ol ve en onemlisi plaka sase ruhsat nr. Cok dikkat et degis tokus yapip satiyorlar aman dikkat!!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye49 yazı
sağolun serhat bey her konuda yardım edebilecek olanlar vardır aramızda eminim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye400 yazı

Rica ederim ne demek

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye49 yazı
bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse yok mu

Yeni Üye92 yazı
Hocam bu fikir aklına nereden geldi bilmiyorum da unut o işi buradaki gürcü arkadaşlar bile araçlarını satmaya yer arıyor sırf arac yatmasın diye üç kuruşa bi yerlere gönderiyorlar başka birşey düşün varsa parana yazık etme

Yerleşim Gürcistan / BatumyMeslek Ticaret
Yeni Üye49 yazı
anlıyorum teşekkürler

Yeni Üye67 yazı
Fabrikası İzmir'de bulunan Abiye / Gelinlik ayakkabıları üreten şirketimizin ürünlerini Yurt içi Yurt Dışı pazarlamasını yapabilecek girişimci arkadaşlar arıyorum.

Ayakkabı veya gelinlik sektöründe tecrübeli olması tercihimizdir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar