Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Fransada Halı Satmak Istıyorum

BaşlatanbekiryilmazTarih13/12/2015 09:44:09Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar arkadaslar
Ben Fransada yasiyorum ve turkiyede hali sektorunde 6 yil calistim yani yazimi okuyan arkadaslar lutfen hali hakkinda bilgi sahibi oldugumu unutmasin .
Benim sorunum Turkiyeden ortalama 5000M2 hali getirdigim zaman bunun fransadaki belirlenen adrese kadar gelisindeki maliyettir bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslarin benimle irtibata gecmelerini istiyorum
Not; Bana halinin kendisinin metrekare fiyati degil sadece gumruk tasima vergi oranlari gerekiyor bu konu hakkinda bilgi sahibi olanlar lutfen yazima karsilik versinler,, Simdiden hepinize tesekkur ederim

Yerleşim Fransa / MetzMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye244 yazı

Hali icin iki tip gumruk vergisi var

birinci kalem , el isi ve yun halilar "kilim , kelim ve buna benzer isler " fransizca artisanal ! %3 gumruk vergisi + %20 tva

ikinci kalem butun fabrika tipi halilar ve hali flex vb seyler o da %8 + %20 tva

Bir malin size depolama ve diger haric fransa teslim fiyatini su formul ile hesapliyacaksiniz ;

malin degeri + transports = x + %8+%20 = Fr teslim ederi.

Bu arada konteynir ile getirmen faydali olacaktir bu konuda yardimci olabilirim.
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye54 yazı
Slm. Koniks üyeleri bende fransada yaşıyorum aklımda hali işine benimde girmek var türkiyeden getirmek
Ne kadar karlı olur bilmiyorum henüz bi araştırma yapmadım Konteynır la getirmek daha mı karlı tr. de hangi fabrikalar la
Çalışmak avantajlı olur saygilar

Yerleşim Fransa / MontluconMeslek Turizm
Yeni Üye3 yazı

tesekkur ederim parge import isimli arkadasim verdigin bilgiler icin

Yerleşim Fransa / MetzMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye49 yazı
Halı alımlarınızın nakliyesi konusunda yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er