Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

3d Dekorasyon İsi Yapmak

BaşlatanyavrukurtasenaTarih08/12/2015 13:42:01Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
ben belcikada 3d dekorasyon isi yapmak istiyorum fakat kafam karisik bu konuda. internet sitesinde arama yaptigim zaman o kadar cok firma cikiyor ki karsima ve hepside ayni formattalar. yani hangisi dogru hangisi yanlis. bu isin egitimi bukadar basitmi basit ve karli bir isse buralarda neden kimse yapmiyor. yani kendi kendime bir kac soru soruyorum cevabini bulamadigim. eger bu konuda gercekten bilgisi olan arkadas varsa beni aydinlatirsa sevinirim. herkeze iyi gunler dilegimle.
asena

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye109 yazı
uzaktan olmaz o işler. incelediğin o web site sahiplerinin işyerlerini ziyaret planlamalısın.
tutulup tutulmama meselesine gelince, yüksek rakamlar maliyet olarak çıktığı için genelde tercih edilmiyor. normal halk yaptırmıyor yani.
m2 olarak hesaplarsak, boya veya seramik için 20 tl gibi hesaplanırken, 3d gibi çalışmalarda daha pahalıdır. olay bu.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye43 yazı
Kardesim,

Ben hollandadayim. Bu isi cok arastirdim ve arastirmayada devam ediyorum ama sonuc olarak avrupada yapilacak bi is degil bence. Fiyatlar asiri pahali. Bide o urunlerin buraya gelmesi felan derken m2 fiyati en 150 euro civari satarsan para kazaniyosun birda. 150 euroyuda ne belcikada ne hollandada kimse veripte 3d yaptirmaz. Istersen 3 d degil 33d olsun

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ticaret