Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Tuhafiye Açacağım Yardımcı Olurmusunuz?

Başlatansefapolat24Tarih07/11/2015 13:45:57Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Herkese merhabalar, ben Erzincanda mahalle arasında bir tuhafiye açacağım muhtemelen 30-50 m2 arası bir dükkan olacak. Kirası 750 tl'yi geçme, iş yapma olasılığım nedir ve burada neler satabilirim ? Ürün almak için toptancılar yardımcı olabilirmi?

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye34 yazı
yardımcı olacak kimse yokmu ?

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Ö?renci
Yeni Üye75 yazı
istersen ben sana ürün konusunda yardımcı olabilirim. ist dan toptancılarla baglantını sağlayıp sana mal gonderebilirim.
Meloshop

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye117 yazı

Slm bilgin varsa tul perdede satabilirsin malum erzincanda toki bu siralar bayagi bir ev yaptiriyor yada cocuk bebek giyim uzerine.bir yer olabilir bildigim kadariyla bu konularda erzincanda iyi bir dukkan yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - meloshop
istersen ben sana ürün konusunda yardımcı olabilirim. ist dan toptancılarla baglantını sağlayıp sana mal gonderebilirim.

Çok memnun olurum bu konuda bana mail olarak fiyat ve ürün bilgisi gönderirmisin ?
sefapolat24@gmail.com

Yeni Üye34 yazı
konu güncel

Yeni Üye8 yazı
Yastık kılıfı ve nevresim üretimi yapıyoruz.Yastık kılıfı 1 lira toptan , tek nevresim 11,50 lira. İsterseniz takım da yaparız.Ama sizin açacağınız tarzdaki yerde en iyi yastık kılıfı ve tek nevresimi satabilirsiniz.Gönderdiğimiz yerler yastık kılıfını 2 liraya cok rahat satıyor.Nevresimi ise 15 liraya satıyorlar ve işleri gayet iyi.O bölgede bunlar eksik olduğu için bu ürünlerin satışında başarılı olacağınızı düşünüyorum .Detaylı resim de atabilirim ürünlerin . Ürünlerimiz denizlide üretildiği için ( takdir edersiniz ev tekstilinin başkenti denir ) hem en uygun hem de kalitelidir.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye75 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sefapolat24
Herkese merhabalar, ben Erzincanda mahalle arasında bir tuhafiye açacağım muhtemelen 30-50 m2 arası bir dükkan olacak. Kirası 750 tl'yi geçme, iş yapma olasılığım nedir ve burada neler satabilirim ? Ürün almak için toptancılar yardımcı olabilirmi?

Stok kumaştan kadın iç giyim imalatımız var...Sütyen kilot takım toptan 7,90 TL...
Kaliteli markaların artan stok kumaşları alınıp yapılıyor...Bu yüzden bu fiyata bulamayacağınız kalitede..
Ayrıca 4,90 TL'ye toptan Bayan Bady'ler var.
İsteyene katalog ya da ücretli numune gönderebilirim.
Yurtdışında olanlar için kargo parasını karşılarlarsa ciddi alıcılara ücretsiz numune gönderebilirim...
iletişim için : varolum1969@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye34 yazı
güncel