merhaba abiler ben girişimci bir gencim :) 3 sene önce okulu bıraktım ve ticarete atıldım 21 yaşımda olmama rağmen şuan 2 evim var :) şimdi sizin bilgilerinize ihtiyacım var plastik bardak üretmeyi planlıyorum makine maliyetleri ortalama 15 bin 20 bin tl arası ancak bardak maliyetleri işlerin ilerleyişi bu işi yapan yada yapmış bırakmış olan abilerden bilgi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler :)
ben artık üretici konumuna geçmek istiyorum yada bulunduğunuz sektörler hakkında bilgi verirmisiniz lütfen.
Kardeşim plastik bardak işi senin sandığın kadar basit bir iş değil.yapan 3-4 tane firma var, inanılmaz bir üretim kapasiteleri var ve piyasaya çok hakimler. Onlarla rekabet edemezsin, etmeye çalışsan milyon dolarlık yatırım yapman gerekir. Sen başka bir ürün üretimi ile ilgilen.
Kardeşim merhaba, plastik bardak üretimi senin sandığın kadar basit bir iş değil.üretici olarak 3-4 yane firma var türkiyede, onlar ile başa Çıkamazsın,çıkmaya çalışsan milyonlarca dolarlık yatırım yapman gerekir ki, bu sefer karlılığı çok düşük olduğu için dönmekte zorlanırsın.hammaddesi peşin,satışı uzun vadelerle döne bie sektör.bence sen başka bir ürün üretimi ile ilgilen. Detaylı bilgiye ihtiyacın varsa özelden yardımcı olurum
Yazıyı gönderen - turan284 3 sene içersinde 2 tane ev alabilmeni sağlayan iş nedir? bu kadar getirisi olan bir iş yerine, niçin farklı bir işe yatırım yapmak istiyorsun ki?
ceviz satışı aracılığı ve kendi bilgisayar dükkanım var üniversite karşısında
Şerifoğlu plastik bu işin en büyüğü(piyasa ürünü konusunda)1000 koli ürün alımı için, önden k.kartı ödemesi yapılması şartı ile vermiş olduğu fiyat koli başına 25.00 tl + kdv...
Yazıyı gönderen - hakanhassan Şerifoğlu plastik bu işin en büyüğü(piyasa ürünü konusunda)1000 koli ürün alımı için, önden k.kartı ödemesi yapılması şartı ile vermiş olduğu fiyat koli başına 25.00 tl + kdv...
kolilerde kaçar adet var yani 25 tlye kaç adet veriyor?
makina maliyeti 15-20 bin lira olamaz, ek olarak bide bu işin kalıp boyutu,soğutucu vs sorunu var.Bu kadar düşük maliyete plastik üretimi yapamazsınız. Bu işler bu kadar kolay olsaydı kendim yapardım 25 senedir ustabaşılık yapıyorum.
Çok yorgun çok yalnız olabilirim AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...
Dostum elinde ki parayi, illa plastik isine giricem diyorsan ilk once cinden felan yuklu miktarda getirt marka yap ve bir miktariyla reklam yap.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz