Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Plastik Kasa İmalatı Hakkında Destek

BaşlatanVuralcaglarTarih25/09/2015 15:07:57Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Değerli Girişimciler.

Öncelikle herbirinize selam olasun...

Vurduğumuz gol tuttuğumuz altın olsun :)

Öncelikle bulunduğum ilin ihtiyaçları ve bu ihtiyacı karşılama konusundaki eksiklikleri değerlendirerek bu işe atılmayı kafaya koydum. Makine araştırması kalıp araştırması vs bunların tamamını yaptım. Hatta satacağım yerler bile mevcut. Zaten satış pazarlama kökenliyim.

Fakat arsa maliyeti, yapı maliyeti , kalıp bedelleri , makine parkuru , ham madde maliyetleri üst üste bindiğinde ciddi bir rakam çıkmakta. Haydi bir süre kiralık bir yerde bu işi yapalım dedim. Sadece makine parkuru ve kalıp için 2. El 4-5 yasında temiz bir makine ve sıfır 3 boy kalıbın maliyeti 180.000#8378;.

Bu kredi anlamında bunu bankalardan ipotek teminatlı hatta ihtiyaç kredisi olarak bile kullanabilirim fakat ben istiyorum ki hibe fonlarından , ab destek fonlarından kosgebten bu rakamın bir kısmı için hibe almam mümkünmü bu projenin ne kadarına destek alabilirim. Bana kosgeb ve hibe fonları konusunda bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Saygılar sevgilier.

Bol kazanclı Günlerrrrrr..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye138 yazı
Kosgeb bilmeme ama fikir güzel

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Üye300 yazı
kosgeb'den 30.000 hibe alabilirsin totalde. 15.000'i makine, 3.000 kuruluş masrafları.12000'de personel, kira vs yardımı.70.000'de iki yıl sonra ödemeye başlayacağın 0 faizli kredi veriyor ama bu krediyi verirken ipotek istiyor.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek