Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Mardin'den Gümüş Takı Getirip Satmak

BaşlatanmestoremreTarih22/09/2015 12:01:46Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
Arkadaşlar merhaba. Ablamla beraber İstanbul'da yaşıyoruz ve takı işine girmeyi düşünüyoruz, biz mardinliyiz ve Mardin'den akrabalar vasıtası ile gümüş takılar ve hasırlar getirip satmayı düşünüyoruz. Bilirsiniz Mardin'in gümüş takıları meşhurdur. Yer olaraktan aklımızda turist müşterisinin fazla olduğu bir avm de stand kiralamak var. Gümüşte oldukça kar var tek sorun düzgün yer bulmak kalıyor. Ne diyorsunuz arkadaşlar olur mu takı işi ve ortalama bi avm de stand kiralama bedeli ne kadardır ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye437 yazı
evet,çok güzel çeşit var orada.....oldukça kar var yalnız satacak insan bulabilirsen....şu aralar da o pek yok.....turist müşterisi şişli cevahir avm,istinye park.....bu ikisinde çok ama yer yok buralarda....profiloda 10 m2 mütevazı bir stand kuru sabit bin ila binbeşyüz dolar aylık kirası....illa avm değil aslında,karaköy cihangir aksaray beyazıt.....buralarda da dükkan olur bu işte...turist sezonu uzun bu semtlerde.....özellikle araplar ve güney afrikalılar meraklı bu gümüşe....onlar da olmasa dükkan açmaya gerek yok zaten....cümleten iyi bayramlar....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye69 yazı
Bence Zeytinburnu Olivium alışveriş merkezi ile görüş.Gün içerisinde sürekli arap turistlere yönelik turlar düzenleniyor bu alışveriş merkezine.Ürünler arapların çok dikkatini çekecektir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye38 yazı

mardinmi benim bildiğim mardin liler başka yerlerden alıyor tam olarak bilmiyorum ama her ay mardine 1 defa gidiyorum 1 2 kişiden duymuştum eskisi gibi değil artık istanbul yada başka yerlerden gelip mardinde satış yapıyorlar
PARLAK

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Üye381 yazı
bu işin üretimi türkiyenin başka yerlerine yayılmışsa da mardinden başka yerde nadir bulursun ya da çeşit bulamazsın. mardin-midyat bu işin merkezi diyebiliriz. ve bence düşündüğünüz şey gayet iyi. küçük bi stand ile güzel kazançlar edersiniz ki bence sadece turist değil yerli halkta fazlasıyla almak isteyecektir. kolay gelsin..
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam