Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eskişehir Üzerine İşler Güçler

BaşlatanetkinTarih19/09/2015 00:11:28Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhabalar,
Eskişehir'de ikamet eden bir girişimciyim. Esasen sağlık, kozmetik sektörü üzerine çalışıyorum. Burada geliştirilebilecek projeler üzerine sizlerden yardım almak istiyorum. Fikirleriniz nelerdir, ne yapılabilir. Herhangi bir alanda olabilir, tüm fikirlere açığım.

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye345 yazı
güncel....
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye69 yazı
Merhaba,
Eskişehire hakim biri olarak , size yardımcı olabileceğim bir çok yatırım ve girişim pozisyonu bulunuyor.Yardımcı olabilirim. İstişare için özelden ulaşmanız yeterli.not bırakırsanız ilk etapta telefon, akabinde de yüzyüze görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı

Güncel

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Mühendis
Üye1236 yazı
Önce Türkiye geneline sonra da tüm dünyaya kil satabilirsiniz. Mihalıççık Kili'nin sağlık, güzellik alanında kullanılması üzerine yenilikçi çalışmalar başarılı olabilir.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Kenan Kablan
Önce Türkiye geneline sonra da tüm dünyaya kil satabilirsiniz. Mihalıççık Kili'nin sağlık, güzellik alanında kullanılması üzerine yenilikçi çalışmalar başarılı olabilir.

Teşekkürler değerli fikriniz için. Bahsettiğiniz ürün mevcut işimle uygun, inceleyeceğim.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Mühendis
Yeni Üye75 yazı
Eskisehir bayanların ve ozellikle öğrencilerin yogun oldugu biyer. Bayan body işine girmeni tavsiye ederim. Bahsettiim düz renk olan günlük içlerine veya üsterine giydikleri düz renk askılı, v yaka, bisiklet yaka , uzun , kısa vb her renk ve beden de olan body ler. biz sakaryada yapiyoruz, üretimini de yapıyoruz. cok ragbet görüyor. istersen ürün tedariği konusuda da yardımcı olabilirm.

irtibat: burak.sulun@kayiyazilim.com
Meloshop

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye53 yazı
Meloshop elinizde ürettiğiniz ürünlerin kataloğu varmı? fiyatlar ile kataloğu mail atabilirmisiniz teşekkürler. tanriverdiyavuz@gmail.com
Her seyin hayirlisi...

Yerleşim Türkiye / EskisehirMeslek Yöneticilik
Üye643 yazı
Arkadaşlar eskişehirden kalem, defter gibi toptan kırtasiye malzemeleri almak istiyorum, tavsiye edebileceğiniz toptancının isim ve adresini verebilirmisiniz

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı
Merhaba
Baskılı ıslak mendil ve stick şeker üretimi yapmaktayız. Eskişehir ve çevresine satmayı düşünürsen mail atabilirsin.

info@aktaspak.com

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ymalat