Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kahve Otomatları Bayiliği

BaşlatanertcomTarih05/09/2008 19:15:19Yorum57

İlk mesaj
Üye110 yazı
Sıcak içecek ve kahve otomatları ile ilgili her ile bayilik veriyoruz.Ürün alımı karşılığı ücretsi kahve otomatı sağlayabiliyoruz.İlgilenenlerin mail yoluyla ulaşmasını rica ederim.

info@kahveuzmani.com
ertcom2006@hotmail.com
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
57 yorum
Üye110 yazı
İthal ettiğimiz kahve makineleri ve kahve otomatları için dağıtım ve diğer hizmetlerimizi yapıcak bayiler aramaktayız.Çok iyi geliri olan bu iş için tam ekipman desteği sağlamaktayız.Yatırımcının 15.000-20.000 Ytl sermayesi olması gerekiyor.Ekipman desteği sınırsız olarak müşteri talebine göre belirlenmektedir.Çok iyi bir iş olduğuna hatta şu sıralar piyasadaki en iyi iş olduğuna çok eminiz.Satış sistemimiz sayesinde risk yok fakat gelir oldukça iyi.Erken davranan,işiyle ilgilenen karlı çıkar.Ayrıntılı bilgi için ertcom2006@hotmail.com yada info@kahveuzmani.com mail adreslerine yazınız.Size ulaşabileceğimiz mobil telefonu iletirseniz size en kısa zamanda ulaşacağız.
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye43 yazı
Merhaba,bende kahve otomatlarını araştırdım ,kahve otomatı diye bir şirket bazı küçük otomatlarını ürünü onlardan almak şartıyla şehir içine veriyor ama ben İst.dışında olduğum için olmadı.Benim şuan içinde bulunduğum mali kriz nedeniyle satın alamıyorum ama bu otomatların gerçekten iyi bir yatırım olduğuna inanıyorum.Hatta hava şartlarına dayanıklı olanından merkezi noktalara koyup kazanç sağlanacağından eminim.Kiralık olarak yada daha sonra ödeme yapılabilecek bir sistem yapsanızda hem benim gibi bu işi gerçekten yapmak isteyenler kazansa hemde siz kazansanız.Yada bankadan daha önceki mali durumlara bakılmaksızın leasıng verilse ,kredi verilse herkese kazanç kapısını kolaylaştırsanız çok iyi olur...
Akıl akıldan üstündür.................Fikirlerin çarpışmasından düşünceler doğar....

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Mühendis
Üye110 yazı

Merhabalar,herkes bu kriz ortamında nasıl iş yapacağım diye düşünürken biz size hayatınızın işini öneriyoruz.Biz kahve makineleri ithal eden ithal eden bir firmayız, işimiz kahve yani.İthal ettiğimiz otomatlarının dağıtımını yapıcak girişimciler arıyoruz.Otomatlarımız kiralık fakat diğer otomatlar gibi aylık 100euro faan değil.Aylık sadece 15 ytl.Bu arada kira parasını siz ödemiyorsunuz kira parasını kiralamayı yaptığınız işyeri ödüyor <b><font color="red"><font size="3">yani sizde herhangi bir para çıkışı yok</font id="size3"></font id="red"></b>.Siz bizden ürün alıp otomatları dolduruyorsunuz ve hafta sonraları otomatları ziyaret edip otomatın içerisinden paranızı alıyorsunuz.Sizden isteğimiz tek şey çalışkan bir bölge bayisi olmanız ve olabildiğince çok yere kahve otomatıbırakmanız.İşyerleri,fabrikalar,oteller,hastaneler,okullar daha aklınıza gelebilecek her yerin otomat ihityacı olduğunu düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız.Çabuk davranan kazanır.Ürünlerimizin otomatlardan satış fiyatları çok düşükolduğundan dolayı oldukça fazla tüketim sözkonusu.Bir bölgede iyi çalışan bir ekip aylık olarak yaklaşık 7.000-10.000 ytl para kazanır.Bana ulaşmanız için mail info@kahveuzmani.com
supermann

Üye110 yazı
sayın alkdzar size mail gönderdim.bana cep telefonu ılaşırsanız sevinirim.tam siszin işiniz olduğuna eminim.Biz aynı zamnda çekirdek kahve ve türk kahvesi işi yapıyoruz bu konudada size yardımcı oluruz.
supermann

Üye436 yazı
Ertan bey size mail attım gerekli bilgileri gönderirseniz Sevinirim...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye436 yazı
arkadaşım mail attım cevap yazacakmısın?

Üye639 yazı
gerçekten takip eden birisi için iyi kazanç getireceğine inanıyorum
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye436 yazı
Arkadaşlar bence bu iş mantıklı gibi görünüyor az sermayeli ve iş kolay,bence yapılması gereken bir iş. Tabiki madalyonun öbür yüzünde ne var?

Üye436 yazı
ertCom arkadaşımız birazdaha netleştirirmisin?

Üye110 yazı
pts99 lütfen biraz daha bekle lütfen,yanlış bir şey yapıp işi berbat etmek istemiyorum.Lütfen biraz sabır bu hafta bu iş bitiyor.
supermann

Üye436 yazı
tamam 4 gözle bekliyoz :İ)

Yeni Üye43 yazı
Biten iş ne anlayamadım ,aynen yazıldığı gibiyse bende yer araştırıyorum.Ayrıca sadece kahve değil sıcak çikolata,çay ,vs.olan otomatta varmı.Burdaki büyük alışveriş merkezleriyle görüştüm kabül etmiyorlar maalesef...
Akıl akıldan üstündür.................Fikirlerin çarpışmasından düşünceler doğar....

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Mühendis
Üye110 yazı
merhaba bunny özellike müşteri sözlşemelerini hazırlıyoruz daha sonra yatırım yapıp müşterilere ekipman verilecek.fakat şunuda belirteyim arkadaşalr bizim otomatlarımız tabletop yani masaüstü ve bu tür otomatlar daha çok işyerlerinin içerisine ırakılıyor yada hastanelere.alışveriş merkezleri yada metro istasyonlarının duraklarını düşünmeyin lütfen.Bırakabileceğiniz yerlere örnekler vereyim,eczane,otogaleri,özel hastaneler,oto servisleri,lüks araba yıkam servisleri,bir şirkete ait plazanın her katına bir tane gibi.Yani birisinin makinelere sahip çıkıp sözleşme imzalamsı gerekiyor aksi halde makine veremiyoruz.Siz eğer metro istasyonlarına bırakmak istiyorsanız mümkün değil(örneğin).Özel okullarıda unutmamak gerkiyor birde 5-6 avukatın bir araya gelip oluşturduğu büyük ofisler oldukça iyi.
supermann

Yeni Üye74 yazı
fatih25081981@hotmail.com benımle msn de gorusurmusun.yazdıgım adresı ekle kendıne daha acıkca konusalım.ben bu işe sıcak bakıyorum.yapabılırız.tabıkı işi bastan sona bana anlatman gerek.ben oncede bu tur işlerle ugrastım.bu yuzden gorusmek ıstıyorum ılan sahıbıyle
fatih

Yerleşim Türkiye / ManysaMeslek Çevirmen
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ertcom
Merhabalar,herkes bu kriz ortamında nasıl iş yapacağım diye düşünürken biz size hayatınızın işini öneriyoruz.Biz kahve makineleri ithal eden ithal eden bir firmayız, işimiz kahve yani.İthal ettiğimiz otomatlarının dağıtımını yapıcak girişimciler arıyoruz.Otomatlarımız kiralık fakat diğer otomatlar gibi aylık 100euro faan değil.Aylık sadece 15 ytl.Bu arada kira parasını siz ödemiyorsunuz kira parasını kiralamayı yaptığınız işyeri ödüyor yani sizde herhangi bir para çıkışı yok.Siz bizden ürün alıp otomatları dolduruyorsunuz ve hafta sonraları otomatları ziyaret edip otomatın içerisinden paranızı alıyorsunuz.Sizden isteğimiz tek şey çalışkan bir bölge bayisi olmanız ve olabildiğince çok yere kahve otomatıbırakmanız.İşyerleri,fabrikalar,oteller,hastaneler,okullar daha aklınıza gelebilecek her yerin otomat ihityacı olduğunu düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız.Çabuk davranan kazanır.Ürünlerimizin otomatlardan satış fiyatları çok düşükolduğundan dolayı oldukça fazla tüketim sözkonusu.Bir bölgede iyi çalışan bir ekip aylık olarak yaklaşık 7.000-10.000 ytl para kazanır.Bana ulaşmanız için mail info@kahveuzmani.com

Bende bu konuda konyada girişim yapmak isterim. ayrıntılı bilgi için size mailimi veriyorum mehmetbalci42@msn.com
Gelecek kaygısı bir gün son bulacak...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Grafiker
Yeni Üye84 yazı
ben bu konuda sizden bilgi almak istiyorum ürünleri ne kadara alırım ne tür ürünler alırım ve bu jeton ücreti 1 ytl mi yoksa istediğin bir jeton ücreti verebilirmiyiz otomatların garantisi ve dayanıklılığı vs.... bana geniş bilgi içeren mail atarsanız sevinirim.. mail: hakann45@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye25 yazı
Konuyla ilgili detaylı bilgi alabilirmiyim.Makina özellikleri kar marjı vs.
muharremcal@msn.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye20 yazı
Ben Ankarada ikamet ediyoum ve konu hakkında detaylı bilgi istiyorum bakım temizlik her türlü backround konusu hakkında bilgiyi özelime geçerseniz sevinirim Alakanıza teşekkür ederim.Çalışmalarınızda başarılar
herkes zihnine hükmeder

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
mrb ben hatay iskenderun dan senin vermiş olduğun teklif bana cazip geldi değerlendire biliriz gsm 05372004638
ahmet

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Serbest meslek
Yeni Üye20 yazı
alanya'dayım
kahve nin markası nedir,açık kahvemi poşet kahve mi kullaniliyor,espresso,cappucino ve aromalı seçenekleri varmı ve alanyada ürünü görebileceğim bi yer varmı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye8 yazı
Merhaba eskişehir' deyim verdiğiniz teklif banada cazip geldi görüşmek isterim sizinle. eskişehirde yapan temsilciniz varmı?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Dany?manlyk
Üye110 yazı
eskişehirde temsicimiz yok.bize mail yoluyla ulaşırsanız seviniriz.İyi çalışmalar
info@kahveuzmani.com
supermann

Yeni Üye8 yazı
mail gönderdim cep numaramı da yazdım neler yapmam konusunda mail gönderebilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Dany?manlyk
Üye110 yazı
Merhabalar,herkes bu kriz ortamında nasıl iş yapacağım diye düşünürken biz size hayatınızın işini öneriyoruz.Biz kahve makineleri ithal eden ithal eden bir firmayız, işimiz kahve yani.İthal ettiğimiz otomatlarının dağıtımını yapıcak girişimciler arıyoruz.Otomatlarımız kiralık fakat diğer otomatlar gibi aylık 100euro faan değil.Aylık sadece 15 ytl.Bu arada kira parasını siz ödemiyorsunuz kira parasını kiralamayı yaptığınız işyeri ödüyor yani sizde herhangi bir para çıkışı yok.Siz bizden ürün alıp otomatları dolduruyorsunuz ve hafta sonraları otomatları ziyaret edip otomatın içerisinden paranızı alıyorsunuz.Sizden isteğimiz tek şey çalışkan bir bölge bayisi olmanız ve olabildiğince çok yere kahve otomatıbırakmanız.İşyerleri,fabrikalar,oteller,hastaneler,okullar daha aklınıza gelebilecek her yerin otomat ihityacı olduğunu düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız.Çabuk davranan kazanır.Ürünlerimizin otomatlardan satış fiyatları çok düşükolduğundan dolayı oldukça fazla tüketim sözkonusu.Bir bölgede iyi çalışan bir ekip aylık olarak yaklaşık 7.000-10.000 ytl para kazanır.Bana ulaşmanız için mail info@kahveuzmani.com
supermann

Üye110 yazı
supermann

Yeni Üye5 yazı
sayın kahve uzmanı maillerinize göz atarmısınız lütfen.
sunflower

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye110 yazı
mail adresime baktım sizden gelen herhangi bir şey yok sayın sirius
supermann

Yeni Üye2 yazı
Merhaba irtibat için mail attık. İlginize
Girişimci ruhunuz hep yanınızda olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe