Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Plastik Enjeksiyon

Başlatanaudi74Tarih05/09/2015 12:18:50Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar.
Ben Almanyada bir oyuncak firmasında enjeksiyon bölümünde 15 senedir çalışmaktayım. Ve işimi severek yapıyorum. Nasip olursa Turkiyede enjeksiyon üzerine kendi işimi yapmak istiyorum. Bazı sorularım olacak. Bu işin avantajları ve dezavantajları nedir? Ne kadar bir sermaye yeterli? Yerlimi yoksa ithal makinamı tercih edilmeli? Başlangıçta ne kadar makina yeterli gelir? Bir büyük birde küçük makina yeterli olurmu? Birde devletten teşvik alabilirmiyim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Yerleşim ALMANYA / DietenhofenMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye25 yazı
güncel
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye150 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - audi74
Merhabalar.
Ben Almanyada bir oyuncak firmasında enjeksiyon bölümünde 15 senedir çalışmaktayım. Ve işimi severek yapıyorum. Nasip olursa Turkiyede enjeksiyon üzerine kendi işimi yapmak istiyorum. Bazı sorularım olacak. Bu işin avantajları ve dezavantajları nedir? Ne kadar bir sermaye yeterli? Yerlimi yoksa ithal makinamı tercih edilmeli? Başlangıçta ne kadar makina yeterli gelir? Bir büyük birde küçük makina yeterli olurmu? Birde devletten teşvik alabilirmiyim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Herşeyden önce ne üreteceksin onu bilmelisin Fason işmi yapacaksın yoksa kendi ürünlerinimi, Alman Malı ikinci el Makinalar al 6 ay orada iş yeri aç iş yapmasanda iş yerimi Türkiyeye taşıyorum diyerek Makinaları Türkiyeye getire bilirsin o zaman. En önemli konu üreteceğin ürün Kalıp Fiyatları Makina Fiyatından yüksek neredeyse.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Üye159 yazı
gel abi gel türkiyeye gelir vergisi kurumlar vergisi falan kalkındır bizi bu ülkede şirket kurmak bişey üretmek mantıksız

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Üye218 yazı
Yerli makina diye bir şey kalmadı çinle rekabet edemediler haitian marka makina alın hem ucuz hem iyidir
Çok yorgun çok yalnız olabilirim
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye6 yazı
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Devletin iş kurma konusunda teşvik yardımı var mı? Ne gibi şartlarda veriyor?

Yerleşim ALMANYA / DietenhofenMeslek Ymalat
Üye385 yazı
neden TR ye geri dönyorsunuz ki bu işi almanyda yapın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye150 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zzaxiss
neden TR ye geri dönyorsunuz ki bu işi almanyda yapın

Almanyada para kazana bilmek için min. 8-10 Makine ile işe başlamalısın.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Yeni Üye6 yazı
Buranın tadı kalmadı. Ne kadar erken dönersek o kadar çok iş yaparız

Üye385 yazı
emin olun urası almanyadan daha kotu durumda
burda vasıflı olupta ımkanı olan yurtdışına gitme derdinde.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
Türkiyede olan yurtdışına gitme değil yurtdışından iş alma derdinde.

Yeni Üye60 yazı
Kac gr lık enjeksiyon yapacaksınız ? Ona gore yerli makinalarda Hürmak ı tavsiye ederim ...
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
Fason işi yapmayı düşündüğüm için gram olarak bir şey diyemicegim. Ama araştırmalarıma göre yerli olarak Hürmak yabancı olarak Haitian öne çıkıyor. Ilk etapta gramaj belli olmadığı için bir küçük birde büyük makina olsun diyorum.

Yeni Üye89 yazı
Sakın canım kardeşim. .. Türkiyede üreten cezalandırılır aman diyeyim...bende bu sektörde oldukça zaman harcadım....Türkiyenin mantığı güçlü bir markanın bayisi olup keyif çatmaktan ibaret....

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat