Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İlaçlama Şirket Açmak

Başlatandeep78Tarih04/09/2015 17:14:43Yorum4

İlk mesaj
Üye218 yazı
Öncelikle herkese merhaba, Antalyada yaşıyorum. İlaçlama şirketi açmak sizce nasıl bir fikir. Potansiyel müşteri olarak oteller,fırınlar v.b yerler çok fazla sonuçta. Yoksa franchise veren firma bulmak daha mı mantıklı acaba? Sermaye olarak çok fazla yatırım gerekmiyor.
www.tohumfide.net

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye218 yazı
güncel.
www.tohumfide.net

Yeni Üye29 yazı
Merhaba. İki-Üç aydır bende Antalyadayım. Ve gördüğüm üzere bu şehirde bahsettiğiniz sektörde ciddi bir açık var. İşini ciddi yapan ve cok sayıda firma yok. Olsa da Turizm merkezi ilçelere pek açılamamışlar. Örneğin otellerin cogunu böcek ***ürüyo, yiyecek/içecek işletmeleri aynı sekilde. İnsanlar ve işletmeciler ilaçlamadan bi haber... İyi bir tanıtım, ciddi hizmet, kaliteli ilaç ve uygulama+bölge geneli seyyar hizmetle güzel kazanıp belki de tek el olabilirsiniz diye düşünüyorum...(5 yıldızlı otellerden dahi ilaçlama olayına giren yok, bunlar iyi bir pazar olabilir, konunun önemini ve yasal prosedürü anlatırsanız)

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Turizm
Üye218 yazı

Bende araştırmalarım sonucunda da aynı kanaate vardım zaten. Kurumsal firma 1-2 yi geçmez. Müşteri potansiyeli olarak Antalya bulunmaz fırsat yaz ayları için. Kışın da düzenli müşterin olursa iş yapar gibi geliyor.iyi bir fizibilite çıkarmak lazım önce
www.tohumfide.net

Üye218 yazı
güncel
www.tohumfide.net