Sevgili girişimci arkadaşım;
Bu bahsettiklerini zaten yapan kişiler var yani yeni şeyler değil, bu sebeple yazında belirtmediğin için söylemek isterim yeni bir furya ve algı oluşturmaz.
Ama diyorsan ki bu işleri yapanlar var biliyorum bende yapmak istiyorum bir şey kazanabilir miyim?
1) Mısır işini yaz kış yapma imkanın var, yapanlar da yapıyor. İyi bir yerde veya haftada en az 4-5 gün işlek iyi pazarlarda iş yaparsın. (En azından pazara gidince benim ufaklığın illa bardak mısır aldığını ve diğer ailelerde de benzer durum olduğuna uzun zamandır şahidim :)
2) Ice Tea yaz aylarında evet ama kışın yerine başka bir şey bulmak gerek (Yine iyi yer v.s. kuralı bunun için de geçerlidir)
3) Lokma işini de sipariş üzerine bir yere giderek yapan veya seyyar yapanlar gördüm. Kasalı bir araba ile de olmayacak bir iş değil ancak tabii bu konuda da satış potansiyeli çok çok önemli.
4) PS3 kiralama işi ise biraz zor olur zira Gittigidiyor gibi sitelerde 2. el zaten 600 - 1000 TL arasında satılıyor. Şahsen ben kiralayacak olsam 1000 TL vermek yerine 700-800 civarında 2. el satın alır. İhtiyacım olmadığı zamanda da kendim yine 2. el olarak satarım diye düşünüyorum.
Yeni iş ve hayallerinizde başarılı olmanızı temenni ederim.