takdir edersinizki bu sermaye ile her işe girilemez ve paramın tamamını hemen bağlamak istemiyorum yapacağım işin selameti mal alımı kara geçene kadarki zararına çalışma süresi gibi faktörleri düşünürsek zaten hepsini hemen yatırırsanız kısa bir sürede iflası çekersiniz diye düşünüyorum.
aslında aklımda bi kaç iş var hemen bunları yazarak başlayalım.
tuncelide akarsu kenarında içerisinde plaj voleybolu masa tenisi vs olan akşamları türkü kafe olarak işletebileceğim bir mekan yaklaşık maliyeti 120 000 tl.
x bir şehirde elektrikçi ( elektrikçiyim ve yüksek gerilim çalışma belgemde var ) maliyeti şehrine göre değişir.
aydın didim , muğla marmaris , antalya alanya , kemer gibi turistik yerlerde devren kiralık cafe & bar işine girmek.
gibi düşüncelerim var şimdi iş konusunda tecrübeli arkadaşların yardımlarını ve fikirlerini bekliyorum diğer işlerede açığım.
özellikle inşaat işinde müteahhit lik yapanlardan elektrikçi konusunda destek bulabilirsem bu işi ciddi düşünüyorum.
Her lafa verebilecek bir cevabım vardır ancak önce lafa bakarım lafmı diye ; sonra söyleyene bakarım adammı diye.