Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşlek Cadde Üzeri En İyi İş ?

BaşlatanXhanTarih02/08/2015 13:06:18Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Herkese Merhaba.
90 bin nüfuslu civarı bir ilçede.
En işlek caddesinde hani her şehrin işlek bir caddesi olur öyle konumlu bir yerde 150 m2 kadar işyeri.
Kirası 4000.
Böyle bir yeri tutup hızlı satılan sürümden kazanabilceğimiz iş ne olabilir değerli büyüklerim.
En önemlisi bütçe tabi 50-60 bin civarı.

Aklımıza gelen işler ise
1-Burger tarzı bir yer.Burger King gibi .Böyle yeni bir markanın franchisingi nasıl olur sizce.Yani daha yeni franchising vermeye başlamış bir marka falan bildiğiniz var mı ?

2-Kozmetik ve makyaj üzerine ilçede büyük konseptte bir tane yer var.Bir kaç tanede ufak.

Bunlar hakkında fikriniz varsa ve farklı önerilerinizde olabilir bu işleri yapmış tecrübesi olan büyüklerimin düşünceleri öğrenmek isterim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye10 yazı
merhabalar Xhan,
Burger King gibi kurumsal işletmelerin bayiliklerini almak için Franchise bedelleri 150.000-200.000 dolardan başladığı için sanırım sermaye konusunda sıkıntı yaşarsınız diye düşünorum. Ben yaz sezonunda yazlık bir beldede 'hot dog' tarzı kar marjı yüksek ama düşük bedelli franchise gerektirecek bir yer acmak istiyorum hatta kiosk dedikleri taşınabilir büfe tarzı bile olabilir.
İyi günler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye70 yazı
Bahsettiğin yerde kır pidesi yoksa kır pidecisi aç arkadaşım. Yemeyeni dövüyorlarmış gibi sürekli dolu.

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Di?er
Yeni Üye81 yazı

Hocam merhaba,
Bijuteri(kar marji guzel) , kaliteli kahve ve cay sunacagin cafe,Her daim sicak ve taze urunlerin bulundugu kuru yemisci acabilirsin.

Bunlari degerlendirip eksilerini artilarini arastirabilirsin.
Saygilar
*Kağıt* = Hayat

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye567 yazı
O sermayeyle Burger King vb. firmaları unut. Onların maliyeti 400.000 dolardan başlıyor. Size önerilen işlerden de o bölgede var mı yok mu iyi araştırın. Başarılar.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye5 yazı
Bu konuyla alakalı sana bir sunum hazırlayabilirim allımda çok güzel çalışmam var ilgileniyorsan lütfen bana maille ulaş se1cuk@msn.com
Bir gün ismimi herkes ezberleyecek

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama