Dilim Pizzacı Açmak - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla


    Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Dilim Pizzacı Açmak


eyghon
Yeni Üye

Toplam 15 yazı
27/07/2015 :  17:37:14 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı


Arkadaşlar merhabalar
Bulunduğum şehirde dilim pizza konseptinde bir yer açmak istiyorum.
Öğrencinin,halkın geçişinin bol olduğu bir yerde dükkanım.
Maliyet hespalamaları yapmak istiyorum ama işin içerisinde olan birinin yardımına ihtiyacım olacak.
Bu konu hakkında gerekli bilgileri aldım ama yinede fakrlı düşünceleri öğrenmeyi isterim.
İçerideki kullanılacak,fırın,tabak çanak gibi envanterleri uygun fiyatlara bulabileceğim toptancılar ve içerisine ortalama gidecek tadilat hariç masrafı öğrenmeyi istiyorum.
Aklımda 40m2yi geçmeyecek bir dükkan var. Dediğim gibi yayanın durakların dershane ve okulun bol olduğu bir yerde bu işi yapacağım.
Bir hamuru kendim yaparsam pizza maliyeti, 2 hamuru hazır bir şekilde yaptırdığım zamanki pizza maliyetini öğrenmeyi istiyorum.
Ve birde bu işi herkes yapabilirmi. Bir süre kurs alacak elemanlarım var. Şayet öğrenebilirlerse onlar benim ekibim ve onları çalıştırmak çok daha işime gelecektir.
Bu konu hakkında bilgilenmek istiyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Saygılarımla

Yerleşim : Türkiye / An Alya  |  Meslek : Esnaf
seloceza
Üye

Toplam 554 yazı
28/07/2015 :  14:07:30  Alıntı
Pizza isi paket servis işidir dısarıya vermeden para kazanamssın ekipmanlar genelde Abd malıdır bu yuzden biraz pahalılar ikinci ellere yönelebilirsin menünü iyi hazırla hazırlarken menü maliyetlerini iyi hesapla,ama 40m2 yer yetmiye bilir dominosa yeter ama sana yetmiyebilir cünki sen depo olarakta kullanacaksın,en az 150-200 bin tl olması lagzım.

Yerleşim : Türkiye / İstabbul  |  Meslek : Grafiker
Emreasln
Yeni Üye

Toplam 18 yazı
28/07/2015 :  16:46:05 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Merhaba benim kuruyemiş dükkanım vardı kapattım ve dükkanda lokum ve çerez dolabı ve diğer dolaplar kaldı bi depoda tutuyordum şimdi orasıda satılacak eşyalarımı satıyorum 26m2 tam uygun 1 eksik 1 fazla olabilir şekilde diğer dükkanlarada uyacak tipten uygun bırakıyorum mesaj atarsanız detaylı konuşuruz

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Esnaf
soldier
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
29/07/2015 :  21:54:40  Alıntı


Slm.. Dilim pizza konseptini tutturmak zor iştir. Bu işi Türkiyede kurumsal olarak yapan Sbarro markasından veya çalışanlarından da fikir alabilirsin.Önceki yorumlarda da beyan edilmiş pizza işi paket servisle daha çok ilerler.veya alakart bir restoran düşünürsen de tam boy ve fırından yeni çıkmış olmalı.Beklemiş ve dilim halinde pizzayı tercih edenler bunlara nazaran daha azdır..

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Gıda
buyukhedef
Üye

Toplam 148 yazı
30/07/2015 :  08:07:56  Alıntı
Bence de dilim pizza yerine yeni çıkmış pizza daha güzel.

Ozaman mini pizza neden olmasın, ama gerçek pizzanın miniği. Güzel olurdu bence.
..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
zzaxiss
Üye

Toplam 385 yazı
30/07/2015 :  09:03:10  Alıntı
dilim pizza istanbulda çok iyi tuttu 20 metelik dukkanlarda bır fırın bır buzdolabıyla guzel paralar kazanılıyor vegas pizza buna guzel bir ornek işlek bir caddede yoğun yaya trafığının olduğu yerlerde yaparsanız olur hemde guzel olur yeterkı pizza kulturu olsun yanı yaya gezen gençler olsun

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Ticaret
gladiator
Yeni Üye

Toplam 61 yazı
30/07/2015 :  16:23:18  Alıntı
Bu konsept new york'ta yaygin, ayak ustu,kagit tabak icerisinde margaritha pizza, dilim $1 uzerine topping-malzeme ekletmek istersen ekstra oduyorsun haliyle icecekte satiyorlar...Turkiye'de doner,lahmacun,balik,kofte,borek,pide,simit vs. gibi pratik ve lezzetli yerel fast food'lar oldugu icin buyuk sehirlerin cok islek yerleri ve ogrencilerin yogun oldugu yerler disinda tutmasi zor.

Pizza kulturu olmadigi gibi Turkiye'de dogru durust pizza yapmasini bilen'de yok, yaz aylarinda hamur isi pek gitmez. Donerci acmak daha mantikli,
Every man has three characters:that which he shows,that wich he has,and that which he thinks he has..

Yerleşim : ABD / New York  |  Meslek : Gıda
chertpoberi
Üye

Toplam 174 yazı
30/07/2015 :  21:26:20  Alıntı
Diktortgen seklimde buyuk yapip kagit tabakta kare kare satan birkac yer vardi, ogrencilerin takildigi... hosuma gitmisti...

Yerleşim : Ukrayna / Kiev  |  Meslek : Serbest meslek
meleti
Üye

Toplam 300 yazı
02/08/2015 :  15:55:49  Alıntı
İstanbul'da Vegas Pizza ilk çıktı sonra şubeleşti, şimdi bir sürü başka isimde de dilim pizzacılar türedi, belki 20 tane vardır İstanbul'da ayrı isim altında bu işi yapan.Antalya'dasınız sanırım.Burada da, Atatürk caddesinde var ve işliyor şuan.dilim pizza artı sınırsız içecek 5tl.

https://foursquare.com/v/rotto-pizzeria/5394b809498edbdef86f91fe

incelersiniz buradan.

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Serbest meslek
eyghon
Yeni Üye

Toplam 15 yazı
03/08/2015 :  12:04:52  Alıntı
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Restauranta ilk etapte gerekli olacak envanterler ile ilgili birlgi verecek birileri varmıdır ?

Yerleşim : Türkiye / An Alya  |  Meslek : Esnaf
eyghon
Yeni Üye

Toplam 15 yazı
07/08/2015 :  10:40:02  Alıntı
up

Yerleşim : Türkiye / An Alya  |  Meslek : Esnaf
eyghon
Yeni Üye

Toplam 15 yazı
09/08/2015 :  13:26:13  Alıntı
up

Yerleşim : Türkiye / An Alya  |  Meslek : Esnaf
meleti
Üye

Toplam 300 yazı
09/08/2015 :  15:07:12  Alıntı
sahibinden.com'da devren pizzacılar var onlara bakın, envanter listesini yazıyorlar genelde devredenler hamur yoğurma makinesi,fırın,dolaplar vs.sizde ona göre kendi hesabınızı yaparsınız.

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Serbest meslek
eyghon
Yeni Üye

Toplam 15 yazı
10/08/2015 :  10:11:51  Alıntı
Mantıklı teşekkür ederim

Yerleşim : Türkiye / An Alya  |  Meslek : Esnaf
eyghon
Yeni Üye

Toplam 15 yazı
06/09/2015 :  11:52:35  Alıntı
up

Yerleşim : Türkiye / An Alya  |  Meslek : Esnaf
GodGave
Yeni Üye

Toplam 27 yazı
27/11/2018 :  13:46:03  Alıntı
girişim düşüncesi ne ile sonuçlandı?

Yerleşim : Türkiye / Eskişehir  |  Meslek : Otomotiv
 

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

  • Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.


 

7.25 saniye.
13:29:38, 28 Mart 2024, Perşembe

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2024 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım