Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İhracat )trader Olmak Icın Ilk Ise Gırıs Dusuncesı

BaşlatanMehmet-KayhanTarih22/07/2015 18:53:17Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba ;

Trader olmak gibi bir düşüncem var. Riske atabileceğim bir sermayem yok. Fakat fabrikalarda güveneceğim insanlar ve ürünü alacabilecek firma bilgileri mevcuttur. Bu işle ilgili gerekli mevzuatı da biliyorum.Arapça , ingilizce ye hakimim.

İlk etapda hızlı tüketim malları alanında alıcı firmaların isteklerini öğrenip gelen talepler doğrultusunda fabrikalarla görüşüp kendi komisyonumuda dahil ederek iş bağlantısını gerçekleştirmek. Fabrikalar adına açılan akreditife ödeme düştükten sonra iş teki komisyonumu fabrikadan alacağım.Sonradan da işler yolunda giderse kendi dış ticaret firmamı kurmak istiyorum.

Bu işe ilgili sizin düşüncelerinizi merak ettim.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye2 yazı
Merhaba, şirket kuruluşu hakkında kuruluş işlemleri, danışmanlık ve kurduğunuz şirketin mali müşavir aşamaları için irtibata geçebilir, sorularınızı sorabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye8 yazı

Ben yapıyorum dediğiniz işi çok zor bir meslek alıcıyı bulmak yetmiyor maalesef üreticinin de size zarar vermemesi ve düzgün mal yapması gerekli
Soner Ceylan
05456789075
soner@titano.com.tr
www.titanofood.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye16 yazı
piyasa da şu an herkes fatura tutarın %5 alarak çalışıyor. varsa çalışın o şekilde fakat şu an için şirket açmanın ve para harcamanın ne yeri ne zamanı. bekleyin biraz 2016 yılın izleyin. şimdi dünya ekonomisinde genel durgunluk var.
Hürmetlerimle,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye48 yazı
alıcı ve satıcı hazır ise beyefendi, sadece aracılık yapıyorsunuz. Kısa ve orta vadede bununla ilgili bir girişime ihtiyacınız yok.

eğer müşterimi üretici firma tanımasın veya farklı bir sebepden bu şirketi kurmak istiyorsanız, etrafınızda ithalat ve ihracat yapabilen bir firmaya komisyon verirsiniz butün işlemlerinizi yapabilirler.

kısacası şirket kurmak zorunda kalmadıkça kurmayınız. Başarılıda olsa başarısızda olsa bir sürü formalite ile uğraşırsınız.
Bilgi caginda bulunurken, ogrenmeyi surdurmeyenler asil yaslananlardir.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat