Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

İnternette Bilet Satış Sitesi

Başlatanemre3293Tarih29/06/2015 16:11:07Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Merhaba.Ben öncelikle bilet üzerine seyahat acentası açmayı düşünüyorum.Ama asıl hedefim internetten uçak bileti satışı yapmak.Uçak firmalarıya anlaşıp internetten satış yaptıgım zaman komisyonda bi değişme oluyormu kazancım ne olur bu işi bilen yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye70 yazı
Merhaba,

Ucak biletlerinde komisyon cok azdir. Bilet basi kazanacin fiyat ortalama 10-35 euro arasindadir (10% )

Bunun yerine hotellerle ve turistlik mekanlarla anlasma yapabilirsin. Bu sektorde oldugum icin bilgim var sorularin olursa cevaplarim.
Internet Reklamcisi

Yerleşim Türkiye / ShertogenboschMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye12 yazı
Kafam karisik konstgm acentacilarin bazilari bilette iyi para var diyor bazilari yok diyor hangisine inancagmi sasirdim acikcasi.Otellere anlasmadan kastnz tatil satisimi ? Turistik mekan derken tur duzenlemeyi mi kastettiniz.bu konularla ilgili sorum cok aslinda yardmci olursanz sevinirim :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye70 yazı

00 31 6 43 50 62 sifir bes telefon numaram kardes madem ara whatsapp/viber'den goruselim cevaplarim fikir alisverisi yapariz hem
Internet Reklamcisi

Yerleşim Türkiye / ShertogenboschMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye25 yazı
Özellikle otellerin oda satışlarını yapan bir müşterimiz var. Aylık cirosu 30.000 TL. civarında. anlaşmasına göre otelden de komisyon alabiliyor ya da otelin sunduğu dip fiyatın üzerine kendi karını koyabiliyor. Sizin anlaşmanıza bağlı.
Butik oteller ile anlaşma yapmış durumda kendisi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye12 yazı
çok tesekkurler yorumlarınız için arkadaşlar.son olarak sizce acentayı istanbulda nereye açmalıyım? yani gelir ve eğitim düzeyi biraz daha düşük işlek semtleremi(internet harici ucak bileti satışı için) yoksa gelir ve eğitim seviyesi daha yüksek lüks semtlere mi bunda kararsızım nerede daha iyi kazanırım sizce..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm