Zaman zaman aklıma bir iş fikri geldiğinde bu konuda kimler neler deneyimlemiş öğrenmek üzere, üye olmadan sitedeki iş fikirlerini incelerdim. Bugün itibarıyla üye olmamın sebebi artık "iş kurma" konusunda daha ciddi düşünmeye başlamış olmam..
Finans ve İletişim sektöründe yaklaşık 16 yıllık tecrübem var, bu süre içinde hep ücretli bir beyaz yaka olarak çalıştım. Ancak artık kendi işimi yapmak istiyorum ve bunu da İstanbul'dan taşınarak geçekleştirmeyi planlıyorum.
Eşim Ayvalıklı, ailesi halen orada yaşıyor, tüm tatillerimizi Ayvalıkta geçiriyoruz. Gördüğüm kadarıyla Ayvalık'ın tatilcileri İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerdeki beyaz yakalı çalışanlar, kentte yeme-içme konusunda çok fazla alternatif var. Ancak yine gördüğüm kadarıyla şehirde İstanbul'da örneklerini çokça gördüğümüz butik kitap-kafelerden yok.
Biz de eşimle düşündük, onun işini Ayvalık'a taşıması mümkün, ben de işten ayrılıp Ayvalık'ta böyle bir yer açmayı planladım. Ancak tabi ki bunun bana maliyeti ne olur, nasıl bir fizibilite yapmalıyım biraz yönlendirmeye ihtiyacım var.
Bu konuda görüşlerinizi duymayı çok isterim.
Teşekkürler