Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Antalya Merkezde Cafe Barlara Sushi Üretimi ?

BaşlatanZotacTarih28/06/2015 06:56:37Yorum4

İlk mesaj
Herkese bol kazançlar. Genç bir aşçıyım ve bu işin eğitimini aldım. Şuan çalıştığım 5 yıldızlı otelde Japon bir ustadan cok sevilen Sushi nin bütün inceliklerini öğrendim ve bu fikri bana o ustam verdi. Cafe barlara Sushi pazarlama işi yapılabilir mi ? Faturalama işlemi urunu satın alan cafe veya barın üzerinden yapılabilir mi ?Ihtiyacım olacak malzemelerin ve giderlerin kısmen bilincindeyim ama öncelikle bana pazarlama konusunda ortak veya yardımcı olabilecek biri varmı ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Konu gunceldir. Yok mu yardımcı olan ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
bence burdan yardı isteyeceğinize
antalyada menüsüne sushi koyabilecek restaurantlara direk gidip yüzyüze konuşup fikir almanız çok daha mantıklı olur sonra yavaş yavaş işinizden ayrılmadan sushileri yapıp ufak ufak pazarlama ve satış yaparsınız baktınız iş büyüyor ve tutuluyor o zaman işinizden ayrılır kendi işinizi tam olarak yaparsınız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zzaxiss
bence burdan yardı isteyeceğinize
antalyada menüsüne sushi koyabilecek restaurantlara direk gidip yüzyüze konuşup fikir almanız çok daha mantıklı olur sonra yavaş yavaş işinizden ayrılmadan sushileri yapıp ufak ufak pazarlama ve satış yaparsınız baktınız iş büyüyor ve tutuluyor o zaman işinizden ayrılır kendi işinizi tam olarak yaparsınız.

hiç bir restorant kendi mutfağında yapılmayan ürünü menüsüne koymaz...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Zotac bey özelden mesaj attım size.

Yerleşim Türkiye / An AlyaMeslek Esnaf