Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Parti Dükknı Açmk Konusnda Fikirlerinzi Bekliyorum

Başlatany_kayaliogluTarih24/06/2015 09:35:02Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar Ben yasin 29 zonguldak ereğliden sizlerden yardımcı olmanızı ve önerilerinizi bekliyorum 50 - 60 bin tl arasında bir dükkan açmayı düşünüyorum şuan parti malzemeleri satmayı düşünüyorum içeriğinde düğün kına sünnet diş buğdayı parti bekarlığa veda baby shower ile alakalı ürünler satmayı düşünüyorum eminönün deki toptancılardan mal almayı planlıyorum. Bu işi eşim için düşünüyorum. Bu tarzda ereğlide bir firma var onunda dükkanı küçük bir yer 40 m2 civarında ben ana caddenin bir arka sokağında 105 m2 yer buldum kirası 1000 tl gayet uyguna buldum bu sektörden para kazanabilirmiyim bu işi yapan varsa ban yardımcı olsun fikir versin
Kaçınılmazı Ertelemeye Gerek Yok

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye42 yazı
merhabalar bulundugunuz mevki potansiyel bir nokta bu konuda is yapabilirsiniz.
eminönünde veya istoçda ithalatcılar var istoç 1.sırada ürünleri burada rahat bulursun.bende sizin bölgede bazı ürünlerim satılıyor .www.divalkonsept.com dügün mevlüt ve dini günlerde satışı olan ürünlerimiz.
iletişim numaram 0 532 404 9898 volkan telefonla ulaşırsanız elimizden gelen yönlendirmeyi yapmaya calışırım.

allah utandırmasın bol kazanclar..

saygılarımla
Volkan YAVUZ
0 532 404 98 98

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye57 yazı
merhaba. arkadaşımın düğününde gelin sandalyesi için Zonguldak merkezde bi dukkana sene 2009 400 tl para vermiştik. hiç unutmuyorum buyuk işler var. mumluklar şamdanlar vs. güzel kazanç olabilir. uygun fiyatla verip bide işi güzel takip ederseniz neden olmasın.. parti konusunda pek emin değilim. cnkü az bizim oralarda böle işler. daha cok ereğlinin köylerine gidip insanların kafasına girmek lazım:) şimdiden başarılar
ahmet

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye116 yazı

Pazarciya Toptancilara parekendiciye Klozet takimi yolluk paspas kilim imalatçısiyim her türlü çeşit çeşit istenilen adette ebatlarda yapılıp teslim ederim direk birinci elden satis

Not:eğer istenirse mail veya watsap yoluyla resim atabilirim. 
Gsm:0533 491 62 52 nolu numaradan da
ulasabilirsiniz.telefona cvp veremezsem msj çekiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye30 yazı
EV TEKSTİLİ İMALATI VE TOPTANCILIĞINI YAPIYORUZ .
YORGAN -
YASTIK -
UYKU SETİ -
NEVRESİM TAKIMLARI -
BEBE BEŞİK SETLERİ
ALEZ
YATAK ÖRTÜSÜ
PİKE TAKIMI
BATTANİYE GRUBU
BORNOZ TAKIMLARI
HAVLULAR
MUTFAK HAVLULARI
PİKE
LASTİKLİ ÇARŞAF

YERİMİZ İSTANBUL-MAHMUTBEY CADDESİNDEDİR .
İRTİBAT TEL : 0212 632 77 93
helinteksbaran

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye3 yazı
Satmak isterseniz kagıt bardak üretiyorum, Her desen ve boyutta üretim yapıyoruz. Parti malzemeleri satan firmalarada ürün veriyoruz. İlgilenirseniz fun-cup@yandex.com adresine mail atabilirsiniz. Ürünlerimiz 1.kalitedir,akıtma,damlatma yapmaz ilgilenirseniz görüşmek isterim. Satışlarımız peşindir,zamanla duruma göre vade vs. Görüşülür.
Fun-cup kagıt bardak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci