Şimdi soruma gelirsek. Halen resmi bir kurumda çalışmaktayım. ve İşi bırakığ tamamen kendi işime yönelmek istiyorum. vaktim bol olduğu için bir cafe pastane açıp hem ofis olarak değerlendirmek hem artan vaktimi burada kullanmak istiyorum. Aklımdaki yer yaklaşık 500 700 arası personeli olan bir adliyenin karşısı. burada 1 adet börekçi ve 2 adet simitçi var. Benim gördüğüm civardaki en büyük eksiklik oturup keyif yapacağınız yorgunluğunu atacağınız veya misafirinizi ağırlayacağınız konforlu bir mekan olmayışı.
Aklımdan geçen mekan masalarda sandalye değil rahat koltuklar olucak serinletmek için sistem kuracağım. mutfakta bayanlar olucak. gelen kişi işini halletmesi için bir köşede 3 4 adet pc ve yazıcı olcak. sabahları börek servisi olcak sonrası cafe pastane olarak devam edicek.
lokasyon olarak merkeze uzak bir yer tek adliye binası ve 3 adet lise 500 m ileride üniversite var. böyle bir yerde kirası ve personel masrafı min 7000 tl olan bir işletme ne derece mantıklı :S hayatımın en büyük kararsızlığını yasıorum şuan