Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sporcu Besinleri Mağazası Açmak

Başlatancevdet77Tarih17/06/2015 18:19:09Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Uzun zamandır Body & Fitness Sporuyla ilgileniyorum ve sporcu gıdaları ve besinleri mağazası açmak istiyorum fakat bu konu hakkında fazla bilgim yok. Yani ürünleri nereden alabilirim distribütörlerle nasıl iletişim sağlarım. Bu mağazayı açmak ne kadar tutar? Yardımcı olursanız sevinirim. Bunun yanında kendi internet sitemi kurup kendi satışımıda yapmak istiyorum. İnternet sitesi konusunda yeterli bilgiye sahibim. Şimdiden Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye437 yazı
kar marjı yüksek bir iş....diet ürünler,kas yapıcılar,protein tozu,vb......burda nişantaşında bir mağaza var çok güzel....küçük bir dükkan...otuz kırk metrekare filan...çok işlek bir yerde....içi de ürün dolu,tıkabasa....rengarenk kutular,üst üste....gelir seviyesi yüksek bir yerde iyi bir yer bulunursa olur tabi...internette var toptancılar....satış da yapıyorlar zaten....güzel,trend bir işkolu....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye437 yazı
kaç para tutacağı ürün çeşidine,metrekare büyüklüğüne ve hatta muhite göre değişir...ve senin tecrübe durumuna göre....bilgin tecrüben yoksa düşük sermayeyle biraz zorlanabilirsin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye11 yazı

mağazayı yalovada açmayı düşünüyorum merkezi bi yerde 60 70 bin sermayem var dükkan benim kira ödemicem merkezi bir konumda bunun yanında koşu bandı bisiklet dumbıl vs gibi eşyalarda satmayı düşünüyorum eğer sermaye az kalırsa kredi de çekebilirim kira ödemiceğim için. bana yardımcı olacak arkadaşlar var mı bu konuda yoksa spor salonlarını gezicem tek tek onlardan bilgi almaya çalışıcam

Yeni Üye11 yazı
arkadaşlar güncel hala yardımcı olabilecek kimse yok mu

Yeni Üye11 yazı
mail gönderdim