Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Plastik Kalıphanede Yapılacak İmalat Arıyorum .

BaşlatanfertanTarih04/06/2015 07:51:28Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhaba arkadaşlar kendime ait bir üretim yerim var.Burada büyük şirketlerin isteklerine göre makine veya otomotiv parçası üretiyorum.Plastik Kalıp yapıyorum.Ama şimdi kendime bir enjeksiyon makinesi alıp plastik araç gereç veya otomotiv ile ilgili inşaatta olabilir bir parça üretmek istiyorum.Ne üretebilirim.Plastik parça olarak.Fikirlerinizi bekliyorum saygılar.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye150 yazı
Merhaba Fatih bey iletişim bilgilerinizi verirmisiniz bazı Kalıplara ihtiyacım var.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Yeni Üye6 yazı
email : fertan@msn.com
tel : 532 559 15 81
iş : 332 238 90 34

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı

selamun aleyküm.
Bana oyun hamuru kalıbı lazım yapabilir misiniz?
teşkkürler.
telefonum 530 345 60 90

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ö?retmen
Yeni Üye6 yazı
Aleyküm selam kardeşim .Tabikide yapabiliriz. İstemiş olduğunuz numunenin resmini gönderin size en yakın zamanda geri dönüş yapılacaktır.

Yeni Üye11 yazı
pm gönderdim
www.rabitek.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fertan
Merhaba arkadaşlar kendime ait bir üretim yerim var.Burada büyük şirketlerin isteklerine göre makine veya otomotiv parçası üretiyorum.Plastik Kalıp yapıyorum.Ama şimdi kendime bir enjeksiyon makinesi alıp plastik araç gereç veya otomotiv ile ilgili inşaatta olabilir bir parça üretmek istiyorum.Ne üretebilirim.Plastik parça olarak.Fikirlerinizi bekliyorum saygılar.
Cih.Veldet

Yeni Üye99 yazı
plastik dubel diyorum
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye14 yazı
Maddi gücün varsa araç farı ve stop lambası yap. :) Kalıp yapımında yardımcı olurum.

Yeni Üye6 yazı
Plastik dubel konyada en çok imalatı yapılan bir parça o yüzden düşünmüyorum teşekkür ederim . Maddi gücüm var ama far kalıplarını basacak enjeksiyon makinası yok . Makina bildiğim kadarıyla çift renk basma özelliğinde olması lazım . hangi araç grubunu önerirsiniz. Bu konuda detaylı konuşmak isterim sizinle .

Yeni Üye6 yazı
güncel

Yeni Üye6 yazı
güncel

Yeni Üye15 yazı
Araç farı imalatı düşünüyorsanız öncelikle TS 9001 ve TS 16949 belgelerinizin olması lazım. bazı stop farları çift renk makinada bazılarıda kalıp içine parca konarak çift baskı yapılıyor. sektörün büyüklüğü düşünüldüğünde maddi imkanınız varsa çift renk enjeksiyon makinası devede kulak kalmaktadır. iyi bir altyapı ve sistem gereksinimleri, iyi bir yatırımla yeterli düyezde makina parkuru ve nitelikli insanla güzel ve kazançlı bir sektör olacağını düşünüyorum.

Yeni Üye13 yazı
fertan bey

kalıp yapıyormusunuz hangi ebatlarda birde otomotiv parçalarından ne ürettiyorsunuz yazabili misiniz isterseniz mailimden yazın

m.blackhead@hotmail.com
BLACKHEAD

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Muhasebe