Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dijital Baskı Ve Fotokopi Merkezi Açmak İstiyorum

Başlatanbilgisayarci26Tarih04/06/2015 01:00:39Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
arkadaşlar herkese selam olsun. asıl mesleğim bilgisayarcılık fakat şuanda araştırmalarım sonucunda bu sektörde bir şehirde eksiklik olduğunu fark ettim. yapılacak iş üniversitelerin grafik resim seramik bölümü öğrencilerine yönelik, dijital baskı. diğer bölüm öğrencilerine yönelik ders notları vs için fotokopi merkezi açmak. bunun için KOSGEB başvurusu yapsam olumlu sonuçlanır mı? baskı ve fotokopi makineleri nelerdir. bana toplam maliyeti ne olur. tutturabilir miyim. endişem çok yok. tedbir bizden takdir Allah'tan. Olacaktır inşallah. maliyet bilgilerini mekan kaç m2 olmalı. KOSGEB hakkında bilgi destek ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Şimdiden verdiğiniz tüm cevaplar için teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye68 yazı
Bu işi bende uşak ta yapmayı düşünüyorum araştırmalarım devam ediyor.Beni düşündüren tarafı maliyet ve aylık gider. Sektörel olarak sıkı bir araştırma yapmalısın.

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye2 yazı
Dijital baskı ve Fotokopi merkezi işinize Kosgeb desteği alabilirsiniz.
1- Hali hazırda firma kuruluşu yapılmamış olmalı.
2- Kosgeb'in Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne ( 70 saatlik- iki haftalık bir eğitimdir bu ) katılıp sertifika alacaksınız.
3- Firma kuruluşu gerçekleştirilecek.
4- İyi bir iş planı hazırlayıp / hazırlatıp Kosgeb'e sunacaksınız.
5- Kosgeb Değerlendirme kurulu iş planınızı onaylarsa,
Desteği almaya hak kazanacaksınız.

30.000 (Otuz bin) TL.'ye kadar hibe ( geri ödemesiz destek ), 70.000 (Yetmiş bin) TL.'ye kadar da faizsiz, 2 yıl ödemesiz dönem sonrası 2 yılda ödeyeceğiniz kredi desteği alabilirsiniz.
Başarı dileklerimizle.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk