Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Fikir Diil İş Teklifi Olanlar

Başlatannazim__Tarih30/08/2008 15:10:56Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
mrb arkadaşlar kısa bir süredir bi iş yapmak istiyorum ama açıkcası net olarak bişey bulamadım ..
şunu yap bunu sat gibi kulaktan dolma fikirler diil de reel iş teklifi yada konusuna vakıf oldugunuz fikirleriniz varsa değerlendirebiliriz ya da ortak sermayeyle beraber yapabiliriz ...
ben gümrük müşavirliği yapıyorum yurt dışından mal getirirsem gümrükte hiç bir sıkıntım olmıcağı kesin ayrıca çinde istediğim her türlü malı çok uygun fiyata bulucak hatta ürettirebilecek çok yakınım olan bi kaç kişi var dolayısıyla dış ticaret şeklinde olan iş tercihimdir.. ilginiz için şimdiden teşekkürler
.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye691 yazı
selam nazim_ arkadas,bilmiyorum sitede yazilarima rastladinizmi? isvicreden ben ve almanyadan bir arkadasim ortak olarak ikinci el lüks oto/motosiklet -is makinalari-deniz tasitlari ticareti ile ilgiliyiz(bu isi avrupada hali hazirda yapiyoruz)
.bulgaristana yine bunlarin satisini yapan ve kiralama ve kücük capli turizm islerinide yapacak seyahat acentaligi üzerine kasim ayi basi itibariyle anonim sirket kuruyoruz.planimiz dört ortakli ve ortaklardan birinin istanbuldan olmasi yönünde.
sitede ki bana ait yazilari okursaniz (özellikle yorumlari degilde bana ait olanlari)konu hakkinda bir fikir verecektir.
ilginizi cekerde yazismak ve tanismak isterseniz memnuniyetle karsilik veririz.
calismalarinizda basarilar dileriz.

okan.baray@live.de okan_baray@live.de

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm