Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kendime Ait Bir İş

BaşlatanaalijannTarih14/05/2015 10:25:17Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
arkadaşlar merhaba, halihazırda ısparta organizede mermer mozaik yapan bir imalathanede ortaklığım var. Fakat kendime ait yeni bir yer açmak istiyorum. az bir miktar (20.000 TL) para ile dönüşü erken zamanda olabilecek işlere bakıyorum. ilk giyim düşündüm. ıspartada asker ve öğrenci var. ana caddede kiralar 10000 civarı . bu riski alsam tutar mı? bir de ürünleri istanbuldan al diyorlar. yada başka bir sektör mü düşüneyim?

Ali Can YILDIRIM

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye14 yazı
Merhaba arkadaşım öncelikle belirttiğin sermayenin de altında yapabileceğin işler mevcut Okulda film gösterimi biz Ve-ga Organizasyon olarak Okullarda 3D ve hologram film gösterimi yapan ve bayilik sistemi ile çalışan bir firmayız detaylı bir şekilde bilgi almak isterseniz http://www.ve-gaorganizasyon.com/hologram.html adresinden inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye31 yazı
Parasız adam . Gereksiz adam)))))
a

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Yeni Üye5 yazı

20 bine giyim zor. Raflari bile zor. Ayrıca giyim mağazasında düzen çalışma saatlerini göze alın. 0 masraflı dükkan olduğunu varsaysak bile 20 bine mağazayı dolduracaksınız hepsi bedenli ürünler 42 44 46 beden satacak örneğin 38 40 beden elinizde çakacak. Devamlı mal olması için yeni seri , yeni seri sonra dükkan stoğu şişecek satmayan urunle. Nakit gerekli ürüne gide gide hem nakit sıkıntısı hem ürün sıkıntısı yaşarsınız

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bah123
20 bine giyim zor. Raflari bile zor. Ayrıca giyim mağazasında düzen çalışma saatlerini göze alın. 0 masraflı dükkan olduğunu varsaysak bile 20 bine mağazayı dolduracaksınız hepsi bedenli ürünler 42 44 46 beden satacak örneğin 38 40 beden elinizde çakacak. Devamlı mal olması için yeni seri , yeni seri sonra dükkan stoğu şişecek satmayan urunle. Nakit gerekli ürüne gide gide hem nakit sıkıntısı hem ürün sıkıntısı yaşarsınız

giyim olarak sonra baktım uzun ve emek isteyen bir iş, bir de başından ayrılmaman gerekiyor. ben zaten bir mermer mozaik fabrikasında ortağım. fazla uğraşmayacağım bir şeye bakmaya karar verdim. ama ne? solucan duydum bir yerde , ona bakmayı düşünüyorum

Üye106 yazı
solucan mı o nasıl ıs
kadir

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Otomotiv
Yeni Üye93 yazı
10.000 kiranin olduğu dükkani 20 bin ile kurmak.. Şaka mı?
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye153 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mstfbkr
MERHABA VİDEOYU İZLEYİN VE ÜCRETSİZ KAYIT FORMUNU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM..
http://organogold.pro/?r=56

Dünyanı en büyük firması ve Türkiye'nin en büyük ekibisiniz Hemi...

Bugün Pazar. Yani tatil.

Hiç güleceğim yoktu bunu okuyana kadar. :)))))

Bir pazar günüme daha neşe kattın. Allah iyiliğini versin İnşallah.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kadirizm1984
solucan mı o nasıl ıs

solucan gübresi dostum, denemeye değer diye düşünüyorum

Yeni Üye7 yazı
arkadaşlar merhaba,

solucan gübresinde hasat almaya başladım ilgilenen olursa konuşabiliriz.

iyi günler dilerim

Ali Can Yıldırım
0544 669 5115