Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Mükemmel Bir Fikir

Başlatanfatihc87Tarih29/08/2008 13:54:43Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye57 yazı
arkadaşlar buradaki yeni iş fikirlerini okuduktan sonra aklıma hemen bir iş fikri geldi.....

netten açık artırmada bir ünlü ile 10 dk konuşmayı satsak nasıl olur fikrime katılan arkadaşlar bana mesaj atsın....

fatih_coskun87@hotmail.com

mail ile de fikirlerinizi bana yazabilirsiniz...

örneğin ;

1.aşama bir açık artırma sitesi kuruyoruz..(site kurabilen bir arkadaş lazım)
2.aşama reklam vermemiz lazım (burada sizin fikirleriniz lazım)
3. aşama gelirin %90 ı engelliler vakfı vb vakıflara kan vakfı vb bağışlanacak şarkıcının adına (bu iş kolay)
4. aşama şarkıcının manager i ile anlaşma yapmamız gerekiyor.(burada çaplı biri lazım)
5.aşama %10 luk karı paylaşıyoruz.
6. aşama sanatçıların reklam hırsı ve bir o kadar da hayranlarını düşününce fena değil heeeeeee...

yorumlarınızı bekliyorummmmmmmm

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye87 yazı
İlginç bir iş fikri! Sana teşekkürler Fatih Kardeşim, Yeni iş fikirlerini bekliyoruz.
Bugünü düşünürüm yarın var mı
Gençliğe de güvenemem ölen hep ihtiyar mı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Üye239 yazı
harika bir fikir unlulerin boyle bişeye vakit ayıracaklarını sanmadıgım gibi iyi bir sektor olabilir.
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Yeni Üye4 yazı

olabilir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
Editör5590 yazı
Güzel bir fikir fakat bu iş şuna döner; Ünlüler belli bir ücret karşılığı teybe kaydedilmiş standart bir konuşmayı sana verir. Sende canlı görüşeceğini sanan müşteriye bu kaydı dinletirsin vatandaş hayal kırıklığı ile telefonu kapatır eğer umursamam dersen bir süre iyi para kazanılabilir. Bu telefon işleri ne yazıkki hep aldatmaca olmak zorunda . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye239 yazı
akıncselcuka katılıyorum ve gelecegin şirketimin dıs ilişkiler uzmanı olacagını goruyorum:) ne dersin selcuk olamazmı?
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci