Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni Dükkan Açtım Ama. .

BaşlatanEagle00Tarih30/04/2015 08:00:31Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Elektrik asansor dogalgaz panolari ve otomasyon yapan bi fabrikanin ana bayiiligini aldim. Yaklasik 20 gun oldu ama daha siftah yapmak nasip Olmadi sizce yanlis yoldamiyim daha erkenmi veya ne yapmam gerekiyor beni bilgilendirirseniz cok memnun olurum. Dukkanim perpada

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye437 yazı
aldığın fabrikaya bir danış bakalım...bir yerlerde eksik mi var sende mi malında mı......olur inşallah.....hayırlısı olsun....herkesin işi rast gitsin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye410 yazı
daha erken ancak tabiki siftah ötesi iş yapman gerekir,reklam çok önemli ,güvenilirlik çok önemli ilk etapta müteahhitlerle konuş,inşaat firmalerına maliyetine mal ver bence ,tanınmak piyasada oturmuş müşteri kitlenin olması çok önemli .zamanla oturacak zaman bulamazsın ,zoru atlatmışsın bir kaşık suda bogulma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye72 yazı

Öncelikle reklam çalışması kesinlikle yaptırmalısınız. Dükkanınız kolay bulunabilir bir yerdemi ? Değilse tabela ile yön belirtme işlemi gibi ince detaylara girmelisiniz.
Bölgede bulunan müteahhitler ve inşaat firmalar ile konuşun. Ancak bu görüşmeler öncesinde fabrika ile iletişime geçin ve ilk işlerinizde indirim almaya çalışın ilk 10 işinizi mesela çok uygun fiyata yapın. Belli bir müşteri portföyü oluşturmanız çok önemli. Zamanla işiniz oturacaktır ancak 20 günde hiç siftah yapmamak cidden moral bozucu. Başarılar.
İnstagram butik ve e-ticaret danışmanılığı.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Reklam
Yeni Üye93 yazı
Durum ne alemde şuan?
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek