Türkiye’deki küçük ve orta boy işletmelerin işlerini geleneksel yöntemlerden teknolojik bir altyapıya geçirmesini sağlayacak yazılımlar hazırladım. Bunları yaparken de ülkemizde ve diğer ülkelerde benzer sistemlerin hepsini inceleyip farklı türdeki onlarca işletmeyle bizzat görüşüp isteklerini belirleyerek iki yıl boyunca yoğun bir çalışma temposu ile yazılımları kodladım.
Yazılımlarımı kafelerde, restoranlarda, pastanelerde, petrol ofislerinde, marketlerde, büfelerde, bakkal dükkânlarında, halı yıkama firmalarında, cep telefonu ve aksesuarı satan yerlerde, ayakkabıcılarda, malzemecilerde, tuhafiye dükkânlarında, zücaciyelerde, elektrik parçaları satan dükkânlarda, parfümerilerde, çiçekçilerde ve gözlükçülerde her türlü işlemleri yapabilecek ve ağır olan iş yüklerini omuzlayacak şekilde kuyumcu titizliğiyle hazırladım.
Kendime bir satış ekibi ve bir de teknik bir ekip oluşturmak istiyorum. Satış ekibiyle ülkemizdeki küçük ve orta boy işletmelerin tamamına ulaşmak istiyorum. Teknik ekibimle ise ülkemizde yer yer almayan ve büyük firmaların ağır iş yükleri tamamen yüklenecek yazılımlar üreteceğim.
Broşürlerin, kartvizitlerin, bayilik formlarının tasarımını ve müşteri ile kurulacak diyaloglar da dâhil olmak üzere diğer tüm detayları tek başıma hazırladım.
Ancak dükkân masrafı başta olmak üzere muhasebeci ücreti, barkod okuyucular gibi elektronik cihazlar ve broşürler gibi diğer finansal engeller yüzünden şu anda satışlarıma başlayamıyorum. Finansal desteği bulduktan bir hafta sonra satışlara hızlıca başlamış olacağım. Ailemin finansal durumu ne yazık ki ihtiyacıma cevap verecek durumda değil. Yıllardır büyük bir özveriyle yazılım üretmekle uğraşıyorum ve yazılım konusunda büyük bir bilgi birikimine ve alt yapıya sahibim.
Fakat ciddi bir yazılım bilgisine sahip olmama rağmen üniversite öğrencisi olduğum için ne yazık ki finansal birikimim yok. Bu yüzden ürettiklerimi insanlara ulaştırabilmek için finansal desteğe ihtiyacım var.
Bireysel olarak 1000 adet ilan bastırdım ve elden bunları dağıtmaya çalıştım fakat kimseye satamadım.
Sizce ne yapmam gerekiyor?