Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kağıt Poşet Pazarlaması

BaşlatanGGMTarih01/04/2015 19:33:37Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
merhabalar öncelikle, ben izmirde kraft poşet işi yapmak istiyorum. çeşitli kafelere restaurantlara hatta butik kıyafet,eşya ve benzeri şeyler satan yerlere pazarlayabilceğimi düşünüyorum. kendim sahada pazarlamasını yapıcam. fakat izmirde yaşamadığımdan insanların kraft poşete nasıl bakacağı hakkında bir bilgim yok pazar araştırması yapamadım bana bu konuyla ilgili bilgi verirseniz ve bu işin kar marjı hakkında da pek bir bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye8 yazı
eğer devlet bir kanun çıkartıp plastik naylon torba kullanımı yasaklarsa yaşadınız yoksa işiniz zor :) insanlar kilogramda fark eden 25 kuruşları hesap ediyorlar poşette (bakkal hasan amca düzeyi) çünkü poşet onlardan gidiyor geri dönüşümü yok.Nacizane tavsiyem baskılı işine girin yarı profesyonel işletmelere hitap edin selamlar..

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
istanbulda bile restaurantlar kağıt poşete doğru yönelmeye başlamış durumda gözlemlediğim kadarıyla, çirkin gözüken naylon poşetlerden uzak durmaya başlamışlar. bunun sebebi ise insanlar görselinde önemli olduğunun farkına varmaya başladı. Ayrıca dediğiniz gibi üzeride baskılı olacak tabiki grafik mezunuyum o konuda da güzel şeyler yaratabileceğimi düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı

kağıt poşet güzel iş ama halihazırda yapan çok var diye biliyorum.Ama otel,restorant kanalları baskılı şekilde kullanıyor.Zaten eğer girersen hedef kitlen bunlar zaten bakkalı felan unut yani bakkal amca zaten almaz.Baskılı yapıcaksın bu işi zaten bunlarda klişe parası diye bişey var mesela tek renk olunca sıkıntı değil ama 2-3-4 renkli logolar var onlarda fiyat artıyo.Makina işini nasıl yapıcan bilmiyorum tabi.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Muhasebe
Yeni Üye7 yazı
bakkallar falan aklımın ucundan geçmemişti zaten kağıt poşet olayı birazda şık göründüğü için daha elit yerlere pazarlamasını yapmayı düşünüyorum. Bunlarda restaurant butik kıyafet satan yerler olabilir. ayrıca da öle cok renkli logolarada kagıt poşet üzeri stickerlar düşünüyorum maliyeti müşteri için oldukca azaltabilir. poşetleride kendim yapmayı düşünmüyorum. uyguna bulmam lazım piyasadan.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek