Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

[italya] Neyin Dış Ticaretini Yapayım?

BaşlatannochrreqTarih29/03/2015 19:38:24Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye69 yazı
Merhaba,

5 senedir Italya'nin en buyuk sehrinde yasiyorum, burada universiteden mezun oldum, ogrenciyken tercumanlik yaptim turk isadamlarina ve yuzlerce fabrika, fuar gezdim, pek cok sektor tanidim.

Bir ithalat ihracat sirketi kurarak hem turkiyedeki ureticilere danismanlik/aracilik yapmak, hem de kendim belli bir sektorde tedarikci bularak o sektorun mallarini italyaya ithal edip pazarlamak istiyorum.

sorum su: bu sektor hangi sektor olmali?

italyanin turkiyeden ithalati baslica kurutulmus meyve (kayisi, incir, domates) ve otomotiv ile tekstilden olusuyor.

1) giyim

giyim ve ozellikle klasik ayakkabılar burada cok pahalı. bu olabilir

2) makine sanayi ile ilgili bir seyler

ornegin oto yedek parca ureticisi fazlasiyla var turkiyede. bu nasil bir sektordur?

3) "onu bunu birak bir donerci ac"

yok bunu demeyin :)

tesekkurler

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye17 yazı
Merhaba, öncelikle gelecek planlarınızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

www.loyaltrade.com.tr adresinden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Havlupan ve model radyatör.

Eğer dış ticaret şirketi açıp Türk firmalarına danışmanlık hizmeti verecekseniz bizim İtalya'da temsilcimiz olabilirsiniz.

info@loyaltrade.com.tr mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Yeni Üye29 yazı
Merhaba
ev tekstili düsünûrmüsünüz? Dekor amaçlı ûrettigm ûrûnlerimi pazarlamak icin aracı arıyörum bende. Eger düşünûrsenz iletisime gecelim ahvagulu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ev kadyny
Yeni Üye72 yazı

çanta olabilir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye76 yazı
Merhaba,

İtalya sanayileşmiş bir ülke, gıda üzerine düşünmek esaslı olabilir (kuruyemiş)-onlar bira türü malt içeceklerini severler (şalgam örneği içeceklerle tanışmalılar.)-sanat a düşkündürller (daire içi yapım, aksesuar.) fazla düşünmedim ama aklıma gelenler bunlar.

Kolay Gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im