Yeni işiniz hayırlı olsun.
Kurumsal pazarlama tecrübem hiç olmadı ama bireysel pazarlamada kendimce büyük başarılar elde etmiş biri olarak en azından pazarlama ve satış hakkında bir kaç önerim olabilir.
Öncelikle çalışacağınız lider çok önemli, uyumlu ilişkiler geliştirmeye bakın
Sunacağınız ürün ve hizmetleriniz hakkındaki bilgi düzeyiniz çok önemli. Özellikle ürün eğitimlerinde dikkatli olun ve alabileceğiniz maksimum bilgiyi alın. Daha sonra bu bilgileri her düzeyde müşteriye sunabilme becerisini geliştirin. Ayrıntılı bilgilerinizi sadeleştirerek sunun.
Müşterilerinize sunumlarınızı proje kapsamında yapacaksanız sunumlarınızın çok profesyonel olmasına dikkat edin.
Görüşmeye gitmeden önce kurumsal müşterinizle ilgili önce mutlaka bilgi edinin.
Kartvizitleri sakın atmayın iyi bir kartvizit defteri her yeni işte yeni kapılar ve referanslar açacaktır.
Koniksteki satış ve pazarlamaya ilişkin diğer yazıları da okumanızı tavsiye ederim. Gerçekten altın değerinde bilgiler var.
Başarılar dilerim