Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kütahya Çinisini Nasıl Pazarlarım

BaşlatannborTarih20/03/2015 23:30:35Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Merhaba arkadaşlar. Konu başlıgında anlaşıldığı gibi kütahya ilinde ikamet etmekte ve burada birçok imalatçı bulunmakta aynı zamanda bir de kendi bünyemizde nde satışlar yapmaktayız biz bu ürünler yurtdışına nasıl pazarlayabiliriz ilk etapta neleri göz önünde bulundurmalıyız yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkür ederim herkese

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye207 yazı
güzel fotograflarini cek,yayinla , böylece görme firsati dogar ilgi cekenlere firsat olur ,kolay gelsin
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
Kendim profesyonel foto Cekip ve İngilizce web sitesi yapmayı düşünüyorum ama sıkıntı
Muusteriyi nasıl ulaagim. Ve ürünleri nasıl satacağım. Tesekkurler

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye23 yazı

konu güncel degerli yorumlarınızı bekliyorum

Üye207 yazı
bence güzel bir sunus yaparsan müsteri olusmasina yardimci olursun diye düsünüyorum kolay gelsin
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Bende kutahyadayim istersen sana bu konuda azda olsa bilgilerimi paylasayim ilk olarak ingilizceniz nasil? EBay aliexpress ve bunun gibi birçok sitede pazarlayabilirsiniz istersen özelden mesaj atin detaylarini konusabiliriz

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye23 yazı
özel mesaj gönderdim diğer arkadaşlarda fikirlerini bu konu altında paylaşırlarsa çok memnun olurum çok teşekkürler

Yeni Üye23 yazı
Konu güncel...

Yeni Üye20 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nbor
Konu güncel...

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye41 yazı
merhabalar arkadaşım bayilik vermeyidüşündüğünüz ürünlerin katalog ve resimlerini mailime veya telefonuma viber veya whats up aracılığı ile gönderirseniz sanırım ortak bir paydada buluşabiliriz.İlginize şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalar,Mehmet Ali Aydemir Simferopo-Kırım/Rusya +79780116909 oooantalya@hotmail.com
www.deluxe-bazaar.com

Yerleşim Ukrayna / JitomirMeslek Saty? / Pazarlama