Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ukranyada Kievde İş Yapmak İsteyen Ama

Başlatanizmir232Tarih25/08/2008 13:13:11Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
ukranya kievde bürom var rusca ingilizce türkce bilen 2 elemanım var . kieve gidecem ama nasıl kalırım nereler güvenlidir. nasıl malımı pazarlarım...nasıl gümrük işlerimi sorunsuz çözerim vb konuları nasıl aşarım diyorsanız beni arayınız.... yada mail gönderin.....

hasan çalık mgssatis@hotmail.com
0 533 371 79 65

Yerleşim Türkiye / izmi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye3 yazı
hasan bey ukrayna da ne uzerıne ıs yapıyorsunuz ?

Yerleşim TürkiyeMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı
hasan bey merhaba.elimizde yaklaşık 40000 adet kadar 50 ml.bay-bayan kutulu versiyon parfümler var.fabrikası kapattı ürünlerin kalitesi iyi problemi yok yani bu malları yurt dışında bu işleri yapan birilerine fabrika teslim 2 dolardan satmak istiyoruz.fiyat çok uygun çünkü normal fiyatı 6 ytl.toptan 12 ytl.perakende satışıydı.fakat arkası olmadığı için bu ürünleri şişe fiyatına vericem.alıp satanda aracıda bu işten kazançlı çıkar.amaç bu mal burda türkiyede önümüze çıkmasın kendi ürünümüz satsın,o yüzden dışarı vermek istiyoruz.ilgilenen olursa ukraynada irtibat kurabiliriz.resim,numune gönderebilirim.teşekkürler.mail:can.batin2003@hotmail.com
seyfi

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye60 yazı

seyfi16 adlı kullanıcıya sakın güvenmeyin ismi ziya yıldız dolandırıcıdır bende axis parfüm sipariş verdim parayı yatırdım ve ürünlerimi yollamadı telefonlarıma cevap vermiyor bilgilerinize
erdal

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye89 yazı
ii günler hasan bey bende ukraynada iş yapmak istiyırum ben mermer ve seramik işi yapıyorum ukraynada inşaat işlerinin ii oldugunu duydum yurt dışı tercübemiz vardır eger tanıdık larınız vaersa inşaat ve dekarasyon üzerine bera ber iş yapa biliriz ilgilerinize 05368896076
22081975

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı
HASAN BEY SELAMLAR BURSADAN ÖMER UKRAYNADA GERİ DÖNÜŞÜM ÜZERİNE İŞ YAPMAK İSTİYORUM,KIRIM BÖLGESİ TERCİHİMDİR,HURDA AKÜ TEMİN EDEBİLİRMİYİZ,AYLIK 200 TON CİVARI,SAYGILARIMLA E-MAİL İM omer.l.savkay@hotmail.com
ols

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
Kiev Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri
Kiev'de yerleşik olarak hizmet vermekte olan , başta ticari danışmanlık , eğitim danışmanlığı ve gayrimenkul danışmanlığı olmak üzere beraberinde birçok hizmeti de aynı çatı altında toplayan ve bu hizmetleri bünyesinde bulundurduğu , kendi alanlarında ihtisas yapmış olan , profesyonel , dinamik ve problemlere çok çabuk bir şekilde çözüm bulabilen tecrübeli personeli ile müşteri portföyüne en iyi şekilde sunabilen atılımcı , çağdaş yeniliklere açık ve büyümeyi hedefleyen bir şirkettir.

Şirketimiz sadık olduğu '' Önce Müşteri ,, politikası ile daima müşterilerinin menfaatlerini gözeten ve müşterilerinin menfaatleri doğrultusunda hizmet veren , en iyi hizmeti en düşük maliyet ile sunma garantisini verebilen bir şirkettir.

Kiev Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri olarak profesyonel kadrosu ve lisanslanmış legal kimliğimizle sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız.

www.kievrehberi.com
www.kievdanismanlik.com
Kiev Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Dany?manlyk