Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

İç Giyim Üzerine.

Başlatanbates79Tarih07/03/2015 15:44:53Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Arkadaşlar merhaba.iç giyim üzerine bir dükkan açmayı düşünüyorum.internet ve konıks uzerinden birçok bilgiye iyi kotu ulaştım.sormak istediğim birkaç şey var,yardımcı olursanız sevinirim.
toptan urunleri nereden temin edeceğim.ist yeşildirek toptan merkezi durumda.fakat orada ne tür yani kaliteli kalitesiz ürünler bulabilirim.dükkan olacağı için pazar malı tabir ettiğimiz urunler koymayacağım.orta kalite urun bulundurmayı dusunuyorum.ozellikle net te tutku iç giyimin sitesinde birçok urun var.tutku iç giyimde sitede belirtilen urunler toptan fiyatları deniliyor.yeşildireğe gitmeden buradan alışveriş yapmakmı yoksa yeşildirekten mi tedarikçi bulmalıyım.daha ucuza bulmam mumkunmudur.internet uzerinden yeşildirek toptancılarına ulaşmak mumkun deil.belli başlı hep aynı siteler karşıma çıkıyor.teşekkur ederim.
ateş

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Üye567 yazı
Kesinlikle Yeşildirek'e gidin. Orada tamamen iç giyim üreticileri var ve yüzlerce üretici var. Aracıdan mal alırsanız kazanmanız biraz zor olur.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Üye198 yazı
Merhabalar;
Dilerseniz erkek ic giyim boxer ve slip modellerimize bakin
Hem trend urunler hemde marka urunlerle calisiyoruz
Bol satislar

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye223 yazı

Arkadaşım,bayan iç giyimmi istiyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye29 yazı
Evet istiyoruz
katolog üzeri çalışıyormusunz. Fiyatlarınz uygunsa tabi

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ev kadyny
Üye223 yazı
Bu ürün ün ucuzu çinden geliyor.Biz marka bir ürünü yurtdışına taşıdık kendi milletimiz tarafından dolandırılıp işi bıraktık ,bu arada sektörü tanıdık vs.1.- tl den südyen 0.7 krş kilot

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
İç giyim erkek bayan çocuk karışık şekilde.kendimize ait 2 ad dukkanımız var.biri 20 m diğeri 60 m.ufak olanda başlayıp işin gidişhatına göre büyük dükkanda devam etmeyi dusunuyoruz.aynı zamanda pazarda el işi çeyiz urunleri satışımız var.fakat çeyiz işi dükkanda muhıt açısından getiri yapmaz.açılabilecek en güzel şey bebe giyim veya içgiyim.şu an başlangıç için 15000 sermaye ayırdım.işin gidişhatına göre sermaye 100 bin tl ye yukseltme imkanım mevcut.iç giyimde karar kıldım fakat toptancı bulamıyorum yani yeşildireğe gitnedim.sanırsam oraya gidip nakit ile alışveriş yapmak.balıklama dalmıyorum işin gidişgatına göre devam edeceğim.dükkanın mevkii side ne iyi ne kotu.tek şansım bulunduğum muhıtte akraba eş dost tanıdık çok olması.
ateş

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik
Üye177 yazı
15 bin yetmez arkadaşım.dükkanın içine harcayacağn paraları hesapla şirket açılışı masrafları falan sırf onlara gider 15 bin.yaklaşık 40 metre bir dükkanı düzgünce yedek mallarıyla birlikte doldurmanında masrafı en az 30 bin kaldıki oda çok iyi ve kaliteli bir çeşit olmaz söyleyeyim.Sana net bir rakam vermem gerekirse düzgün bir muhitte 4 duvar bi dükkan kiralayıp içini düzgünce yaptırıp ayrıca çok iyi ve kaliteli bi çeşit yapacağım dersen çok para gider.sadece satacağın ürüne ne kadar gider onu söyleyeyim ben gerisini sen hesapla.en az 50-60 bin.yani oda kom yeni inci gibi markaların çeşidini falan koymassan.onlarıda koymaya kalkarsan uçar gider o masraf

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
teşekkur ederim 1mren içimi ferahlattın.ben biraz daha araştırsam iyi olacak.en azından ist e gidip yerinde gormek hesap yapmak en mantıklısı.dediğin gibi fiyatlara çıkacaksak benim düşündüğüm sermaye yetmez.tabiiki burada konu açmamın sebebi de siz değerli arkadaşların fikirleri.sonuçta bilmediğimiz bir iş.
ateş

Üye177 yazı
herşeyiyele hazır dört dörtlük bir dükkanı sana bedavaya verseler bile içine koyacağın 15 binlik ürün hiç bi işe yaramaz.hiç bir çeşit yapamassın.sana şu kadar söyleyeyim.tam teşeküllü ve ardında her ürünün bir kaç yedeği olan penti grubu bile en az 10 bin liraya mal olur.Ama ben hep iyi çeşidi olan bir dükkandan bahsediyorum.

Yeni Üye34 yazı
Teşekkürler.herşeyi ile 4#4 luk deilde orta halli bir dükkan için urun tedariği konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı.bilindik markalar olarak.katolog fiyat listesi gonderebilecek arjadaşlardan yardım bekliyorum.marka olarak genelde bilinen seher yıldızı nemaldi vs vs tarzında.bay bayan
ateş

Üye198 yazı
Sevgili bates79 urun resimlerimizi atmak icin mail yazarmisiniz
Tesekkurler

Üye198 yazı
urun resim ve fiyatlarimizi tarafiniza ilettik
bol cirolar

Yeni Üye21 yazı
www.gecemdesin.com ulaşın destek olalalım
Sem

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye28 yazı
ŞOK ŞOOK ŞOOOK ÇARŞIYA,PAZARA DÖKME MALLAR 0,95 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN KIZ Ç0CUK KÜLOT 0,95 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BAYAN KÜLOT 1,15 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN KIZ ÇOCUK BOXER 1,35 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BAYAN BOXER 1,65 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN DANTELLİ KÜLOT 1,65 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BAYAN BATTAL KÜLOT 1,65 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BATTAL DANTELLİ KÜLOT 2,35 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN KIZ ÇOCUK TAKIMI 3,99 KRŞ !!!

TOPTANCILAR,PAZARCILAR,MAĞAZACILAR,1 MİLYONCULAR,
TUHAFİYECİLER,İÇ ÇAMAŞIRCILAR,SERBEST MESLEK SAHİPLERİ VS.

1.KALİTE RENK,RENK MODEL,MODEL BİRBİRİNDEN FARKLI ;
KIZ ÇOCUK,ERKEK ÇOCUK,BAYAN,BAYAN BATTAL,ERKEK KÜLOT,BOXER,
ATLET,İÇ ÇAMAŞIRLARI,ÇITÇITLI BADYLER,BAYAN PİJAMA TAKIMLARI,
BAYAN GECELİK TAKIMLARI,ATLET KÜLOT TAKIMLARINDA...

ŞOK ŞOOK ŞOOOK FİYATLAR AL-SAT KAZAN !!!

DİĞER ÜRÜN VE MODELLER İÇİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ !!!

hicrettoptanticaret.ticiz.com / hicrettoptanticaret@gmail.com /

HİCRET TOPTANCILIK 0534 722 17 88