Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Evde Yapılacak İş Veren Firmalarla İletişim Nasıl

Başlatan7706Tarih07/03/2015 02:50:34Yorum5

İlk mesaj
Üye131 yazı
Merhaba, Evde yaptırılacak iş Veren Firmalarla İletişim Nasıl kurulur?
Evde çalışmak isteyen insanlara iş veren bir yer açmak istiyorum. Bunun için detaylar hakkında bilgisi olup yardımcı olmak isteyen varsa mesaj bekliyorum. Firmalarla iletişim nasıl olur? kar marjı yeterli midir?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye29 yazı
Ben evde iş bulabilmek için cok araştırma yaptım netten. Google den evde iş imkani diyerek arattirdıgınız da evlere iş veren firmalarin iletisim adreslerı çıkıyo. O şekilde ulasabılırsiniz. Yanlız benim anlamadıgım, siz is veren mi arıyorsunuz yoksa iş alacak ev hanımlarımı

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ev kadyny
Üye131 yazı
ANladım bende netten arama yapmıştım ama elle tutulur birşey yok ben işveren bir firma arıyorum. Gerekirse ekibe iş verebileceğim durumda yani

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı

Yani siz aracilik yapacaksınz. Ama şunu göz ardı etmeyin.firmalar evlere verdikleri işin karsılıginı zaten cok cûzi veriyorlar. Siz firmadan alıp evlere dagıtırken kendi kazancınızıda koyaçagınız içın maliyet dahada düşük olcaktır. Emeginden cok cok düşük maliyetlı işide ev hanımları kabul etmiyor

Yeni Üye29 yazı
Yanlış anlamayın.benimde bir ara grubum vardıda, düşûk maliyetli işlerde cok sıkıntı çekmıştım. Ordan bılıyorum. Parası az oldugu icin kimse almak istemiyordu