Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hyundai Arabamın Arkasında Ne Satabilirim ?

BaşlatancengizholdingTarih24/08/2008 10:53:50Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba. hafta içi çalışıyorum . akşamları veya hafta sonları arabamla pazarlara yada sahilde arabamda ne satabilirim ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye353 yazı
Merhaba Sayın cengiz bey arabayla satış yapacağınız bölgeye giderken yada toptan ürün alırken ne alcağınıza satacağınıza kararverirken gittiğiniz yerin alım gücüne bakarak ürün seçin mesela yazın sahilde terlik şort satabilirsiniz yada güneş kremi hafta sonları ise kış geliyor şemsiye olabilir eldiven olabilir atkı şapka olabilir şimdiden araştırma yaparsanız ucuza alabilirsiniz ama şunu unutmayın asla veasla 5 ytlyı gecen ürün satmayın elinizde kalır cunku alım gucu azaldı 5 ytl nın ustunde olursa insanlar sadece sorar almazlar

Hayırlı işler dilerim Allah kolaylık ve iş rastlığı versin
sahi bu işleri yaparken vergi dairesinden ***ürü vergi levhası almanızı tavsiye ediyorum cunku olaki busatışları yaparken zabıta yakalarsa cezaları ağır oluyor ve sizi cok üzerler bunları arastırın oyle gırın

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye10 yazı
Çok teşekkür ederim Murat Bey. Hayırlısı diyoruz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye76 yazı

1.Hyundai marka aracın arkasında hyudai modellerinin parcaları satışı olabilirmi acaba mesela far stop lambası veya koltuk kılıfları sadece tavsiye
2. Peki ikinci olarak o aracı kiraya vermeyi düşünmezmisin yardım cı olabilirim
3. pazar larda bayan terlik satabilirsin sahil girişlerinde veya pazarlada ama sen akşamları çalışacaksın onun için şehir merkezinin kalabalık yerlerini seçmen gerek akşamları

Rüzgar48

Devir Kiralama Devri

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
Üye1714 yazı
Sıcak havalarda su,su ve su 0,30 kuruşa aldığın suyu 0.75 satarsın ama yakın biyerde birde dolap bulman gerekiyor :)
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye10 yazı
Merhaba Rüzgar48 ,

Aracımı kiraya verebilirim . Ben bu işle ilgilendim bi ara ama kiraya verebilecek firma bulamadım. Buna binaen aslında 2 adet 2008 model hyundai accent alabilirim. bu konuda yardım yada fikirlerinizi beklerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye1359 yazı
gözleme/pilav/ simit/poğaça/köfte ekmek ayran vs.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı
arabanızı kiraya vermenizi tavsiye etmem.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye43 yazı
abi en iyisi bayram önü çorap sat En karlısı en ucuzu en maliyetsizi

zaferselek@msn.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye19 yazı
balıkhane olmayan mahallelerde yada uyugn pazarlarda balık satmanızı tavsıye ederım yada patates soğan cok karlı patates sogan ısı...
En iyi kaptan kötü havada gemisini limana sokan değil,hiç çıkarmayandır....

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Di?er