Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Bilgisayar Parçaları Satmak

BaşlatanzekaigulinTarih27/02/2015 10:14:49Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Merhaba ustalarım büyük abilerim ben 21 yaşındayım ve bir internet cafem var bulundum yer balıkesirib bir ilçesi , ama ben ilçenin merkeze uzak kalan bir mahallesindenim . İnternet Cafem orada Şükür iş yapıyoum bulundum yer güzel ama dükkanlar vs hep çarşıda .

Benim aklımda şöyle bir iş planı var tekno market görünümünde bir bilgisayar dükkanı açmak .

Örneğin çarşıda bir klavye 25 Tl ama bunun gelişi 7 Tl + KDV oda 9,80 kuruş kadar birşey . Ben diyorum ki bir dükkan açıyım ve 7+KDV + 3 veya 2 Tl gibi küçük fiyatlara satış yapıyım . tabi sadece klavye vs değil ama 2 3 bilemedin 5 tl kadar kar kolayrak satmak bana görüş ve önerilerinizi söylermisiniz.
Ben bir dalgaym

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye1 yazı
aliexpress i incelemeni tavsiye ederim. ucuz parça getirirsen kar oranın atar. aliexpress iyi araştırırsan güzel ürünlerde var.

Yerleşim Türkiye / YALOVAMeslek Ö?renci
Yeni Üye8 yazı
amacın müşteri çekmek ise olabilir düşüncen ilk etapta 5 bin liralık mause alsan mesala 5liradan alsan 1000 tane fare almış olusun 2 lira kar koysan 2 binlira kazanmış olursun bu bir örnek ürünü çabuk satman da önemli tabi.Soma da bilgisayarcıyım bende istediğin konuda yardımcı olabilirim. Umarım iyi olur işlerin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye213 yazı

Klaviye mause surekli satılan urunler degildir. Internet cafeye bir raf yaptır koy sat degil ayrı bir dukkana gerek yok. Surumu hızlı olan urunler degil.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
herkese yorumlar için teşekkür ederim dediğiniz gibi bir raf yaptırdım oraya bir kaç fare klavye koydum . hızlı gitmiyor aklımda toner yazıcı ve mürekkep dolumu vs işi var dükkanın altındaki depoya onu düşünüyorum .
Ben bir dalgaym

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye213 yazı
Elimde uygun fiyata wındows 7 profosyonel codesi mevcuttur 32 bit ve 64 bit ikiside mevcuttur.+10 alıma ındırım vardır fiyat 60 Tldir codeler orjınaldır ıstıyen mıcrosoftu arayıp teyıt alabılır. cracklamakla ugrasamaktan uygun fıyata code

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
Merhaba,

Çin'den ithalat hakkında profesyonel ve ücretsiz destek için www.destek-aliexpress.com adresine ziyaret edebilirsiniz.

Bu konuda işinin ehli kişilerden doğru bilgileri alıp ticaretinize yön verebilirsiniz.

Saygılarımla,
Cengiz ALCAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye241 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - saygili
amacın müşteri çekmek ise olabilir düşüncen ilk etapta 5 bin liralık mause alsan mesala 5liradan alsan 1000 tane fare almış olusun 2 lira kar koysan 2 binlira kazanmış olursun bu bir örnek ürünü çabuk satman da önemli tabi.Soma da bilgisayarcıyım bende istediğin konuda yardımcı olabilirim. Umarım iyi olur işlerin

Hocam gerçekçi olalım, Balıkesirde küçük bir ilçe diyor. 1000 Mouseyi ne kadar sürede satacak ki 2000 tl kazanacak???

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye64 yazı
dedigin şartlarda sürüm kurmak zor o yüzden kardeş sen fiyatı çok kırmadan sata bildigin gibi sat
GençGirişimci

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Mühendis
Yeni Üye11 yazı
Klavye mause yerine termal macun satabilirsiniz özellikle yaz döneminde çogu bılgısayar kullanıcısın yaşadığı ısınma sorunun en önemli çözümlerinden biridir.
bu üründen elinizde 10 15 adet bulundurursanız başlangıç için yeterlidir ve kar oranı yüksektir. Nasıl kullanılacağını bilmeyen kısılerede teknik destek vererek ekstra gelir elde edebilirsiniz.
jollytekstil@gmail.com
Can AKGÜL
0535 371 72 01

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye91 yazı
mrb benim arkadaş büyük marketlerin iade teşhir hafif çizik gibi elektronik malzemelerinin ihalesini alıyo örneğin dün 3600tl değerindeki bir notebook 2000tl ye aldım böyle düşünürseniz yardımcı olurum hepsi garantili dir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda