Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Surekli Yurtdışına Ucuyorum. Bavul Ticareti Nasıl

BaşlatanvoodooserkanTarih26/02/2015 11:41:37Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Benim elimde tüm dünyayı ucmak gibi bir olanak var. Bunu işe nasıl çeviririm. Kesinlikle yasal olmak şartıyla neler yapabilirim. Bavul ticareti nedir nasıl yapılır ne tür vergileri vs. vardır. Örneğin buradan bir tekstil ürünü ***ürüp rusyada satabilirmiyim, Rusyada nerelerde satabilirim. Ya da Astanada nerelerde satabilirim. Dünyanın her ülkesine gidebilirim orada uzun süre konaklayabilirim. Zaman ve yolculuk sıkıntım yok. Başka bir önerisi olan var mı? Şimdiye kadar boş boş gidip gezip geri dönüyordum, şimdi bunu ticarete çevirmek istiyorum bu konuda bilgi sahibi tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye76 yazı
benimde merak ettiğim konulardan birisi , tecrübeli bir arkadaşımız deneyimlerini paylasırsan bizim için çok yararlı olucaktır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye29 yazı
Çin vs. uzakdoğu ülkelerinden ithalat yapan firmalara freelance hizmet vermek gibi bir seçenek düşünebilirsiniz. Tüm dünyaya seyahat şansınız varsa tabii bunu uzakdoğu ile sınırlandırmayabilirsiniz. Hangi firmanın ne tür araştırmaya ihtiyacı varsa size gelsinler mesela. Siz de gidip firmaların istediği çalışmaları, organizasyonları, ön hazırlıkları, ürün numune incelemelerini, pazarlıkları vs. yapabilirsiniz. İthalat ihracat sektörünün sizin tarzınızda kişilere ihtiyacının her zaman olacağını düşünüyorum.
"Life is riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Albert Einstein

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye18 yazı

slm arkadaşalr ben denizlidentesktil işiyle ugraşıyorum ürettim ürünler nevresim pike takımı bornoz bunları yurt dışına nasıl satabilirm yardımcı olan olyursa seviniirm imaltçııyım hiç yabancı dilim yok vede yurt dışını bilmiyorum fiyatta yardımcı olunur isterrseniz birlikte büyüyebilirz siz bu konuda yardımcı olursanız 1 kaliyte ürünlerin hepside desenleri mükekmmel türkiye içine satıyoruz saden artık bşirazda yurt dışına çaolışma imkanım olurmu bilmiyorum herkez allaha emanet olsun 05377719263

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı
Çok teşekkür ederim Arif bey, Şu ara işsizim iş arıyorum (grafik tasarımcıyım) Bir yanda da yurt dışından kendim bir urun getirip burada satsam mı ya da buradan bir urun yurt dışında satsam mı diye iş fikirleri kafamı kurcalıyor. Sizin cevabınız ve yonlendirmeniz için teşekkür ederim.
Neler getirip satabilirim bir yandan araştırıyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa memnun olurum. iyi forumlar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker