Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kosgeb Kursları Ve Hibeler Hk.

BaşlatanEffeTarih23/02/2015 16:55:43Yorum9

İlk mesaj
Üye116 yazı
Merhabalar,

28 yaşındayım, kısa süre sonra kendi işimi yapmak için KOSGEB kursları ve hibeleri konusunda detaylı araştırma ve çalışmaya başlayacağım. Aynı şekilde, yakın zamanda evleneceğim içinde; eşiminde bu kurslara başlamasını düşünüyorum.

Kendim bilgisayar sektöründeyim, web tasarımı + paket program satımı + hosting ve domain + e-ticaret vs. gibi konularda tecrübe ve çevre sahibi sayılırım. Eşimde, maliye mezunu.

KOSGEB kursları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan ; başvuru - fizibilite raporu ve maliyet ödemeleri konusunda bilgi talep ediyorum.

Düşündüğüm sektör bilişim.
Teşekkürler.
http://www.isyerlerim.com | Türkiye'nin en genç firma rehberi

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye20 yazı
Kursa gidersen bütün detayları ogrenirsin zaten.kendim borekciyim isyerim için hibe aldim çok zor degil

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye22 yazı
Bu konuyla ilgili bilgisi olanlar detaylo bilgi verirlerse sevinirim. Sanirim her is sektorune vermiyorlasmis. eger ihtiyac var ise veriyorlar diye duymustum

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ev kadyny
Yeni Üye75 yazı

Kosgebe başvurucak isen paran olucak arkadaşım.Yada sana ait dükkanın.Eğer paran yok ise dükkanında yok ise kosgebin verdiği 12 bin lira kira,elektrik vs desteğini beklersin.Parayı makine ekipman için yatırıyorsun sonrasında paranın gelmesini bekliyceksin ki ne beklemek 1000 kişiden 900 ü ağlıyor bu konuda işletme sermayen yok ise zaten seni bankalara yönlendiriyorlar alırsın sen böyle destek kredileri çok kefilsiz ipoteksiz diye kosgebe girip işletmeyi açınca banka yok öyle bir destek diyor.Yani her türlü planın olmalı

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Gyda
Yeni Üye56 yazı
arkadaşlar,bir imalathane devralacağım.kosgeb hibe verirmi.bilgisi olan varmı devr içinde hibe veriliyormu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
Devir için şöyle ; makina techizatin 2 yasini doldurmamissa ve sifir faturaları varsa aalabilirsiniz.devir olup olmaması önemli değil.

Yeni Üye56 yazı
anladım çok teşekkürler.bide eğer faturası kaybolmuşsa veya makinanın yaşı büyükse,bilirkişi gelip makinaya bir değer biçiyormuş.böyle bir şey var galiba?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
Faturasi yoksa kimse gelip değer bicmez çünkü o fatura karsiligi parayi bankaya yatirip dekontunu alman gerekiyor.herşeyi belgeli yapacaksin yani

Yeni Üye25 yazı
Bursa'da Avrupa Birliği destekli broiler yetiştiriciliği projemize yatırım ortakları aramaktayız arazimiz mevcuttur gerekli firmalarla ön görüşmeler yapılmış olup herşey hazırdır 45.000 50.000 kapasiteli bir yetiştirme çiftliği olucaktır dileyen , ciddi düşünen arkadaşlarla ortak çalışma yürütebiliriz 05071982621
En güzel para canlı kanatçılıkta.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Veteriner