Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kadın Dış Giyim İhracatı Yapmak İstiyoruz

Başlatancigdem.korogluTarih13/02/2015 16:50:49Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Koniks Üyeleri,
Ben ve ortağım kadın dış giyimi ile ilgili bir firma kurduk. Ben 18 yıl özel eğitim kurumlarında yöneticilik yaptım, ortağım ise 25 yıldır tekstil işinde. Çeşitli firmalara koleksiyon hazırlamış. Hazırladığımız koleksiyonunun dış ülkelere ihracatını yapmak istiyoruz. Bu anlamda nasıl bir yol haritası izlememiz gerekiyor, yardımcı olabilirseniz çok seviniriz...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Hazır giyim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye60 yazı
çiğdem hanım başarılar dilerim .tekstıl baba mesleğim şimdi yapmıyorum yanlız bazı konularda size onerı bazında yardımcı olabılırım .saygılarımla mehmet yavuz.05324966755

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Üye254 yazı
Selam.ben Turk vatandasiyim.esim iranli.iranda bayan giyim magazam var. Buraya gelmeden once irani kapali bir ortadogu ulkesi zannediyordum. Ama buyuk bir kisim cok modern,tabiki disarida saclarini ortuyor ve manto tunik tarzi seyler giyiniyorlar.Ancak evlerde ve kendi aralarinda yaptiklari parti ve dugun tarzi seromonilerde bizden daha modern ve sik giyiniyorlar diyebilirim.Turk markalarini cokca tercih ediyorlar ve fiyatlarda pahali.Guzel bir potansiyel var. Ayda 1 veya 2 dafa Istanbuldan urun getiriyorum. Iranla ilgili is yapmak isteyenlere bilgi verebilirim ve yardimci olmaya calisirim.
cankk01@gmail.com

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Yeni Üye69 yazı

Afrika ülkelerine düşünürseniz, sudan etiyopya, gana senegal görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye114 yazı
Balkanlarda ( Sirbistan, Bosna, Makedonya, Moldova, Hirvatistan, Slovakya, Macaristan) konu hakkinda yardimci olabilirim. onurtangur@gmail.com
ONMAR

Yerleşim / BelgradMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı
çiğdem hn.merhaba.kazakistanda bayan giyim üzerine 2 adet butiğim var.modellerinizi ve fiyatlarınızı mail olarak atabilirmisiniz ?iyi çalışmalar.

Yerleşim Kazakistan / Alma AtaMeslek Esnaf